Dünyanın Gölgesi (Evrenin Ötesi #3)

9 puan

Çok fazla yazım hatası vardı. Hatta bir yerde 'aşure' yazmışlar yanlışlıkla. Kitabın sonuna doğru hatalar artıyor, bazı cümleleri anlamak için iki kere okuyorsunuz.

Seri bittiği için üzüldüm. Hoşuma giden, güzel bir seriydi. Okurken çok keyif aldım. Çırak karakterine zamanla ısındım. İlk kitabın sonunda Amy'i uyandırdığı ortaya çıkınca, yazarın bu karakteri tam oturtamadığını düşünmüştüm. Gemi için kendini feda etmeye hazır bir çocuk, ama kızı görünce 'anaa saçı kırmızı lan' diye kızı uyandırıyor. Seriyi bitirdim ama hala bu davranışı Çırak karakterine uygun bulmuyorum. Bu yüzden Çırak'a karşı mesafeliydim ama sonraki kitaplarda çok net güzel bir karakter yaratmış yazar. Özellikle son kitapta Amy'nin Chris'i görünce dibinin düştüğünü görmesine rağmen bir şey yapmadan seçimi Amy'e bırakması çok hoştu. Olayın tamamen dışında kalıp izledi.

Amy'nin bazı sözleri ve hareketleri saçmaydı. Bazen iticiydi. Ama genel olarak olaylar çok akıcı ve güzeldi. Sonunda her şeyin ortaya çıktığı kısım şahaneydi. Hiç aklıma gelmemişti. Bu sefer hain karakter çok güzel gizlenmişti. Kitabın yarısından sonra 'bu çocuk ne zaman ortaya çıktı ya' diye bir şüphe düşüyor insanın içine ama finali tahmin edemiyorsunuz yinede. Final beklediğimden farklıydı, beğendim.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »