Doğuştan Çapkın (Chicago Stars, #7)

10 puan

Dean yeni aldığı çiftliğe giderken kunduz kıyafeti giyen Blue ile karşılaşır ilgisini çektiği için arabasına alır. Blue kereste deposunun tanıtımı için bu kıyafeti giymiştir. Annesi kaçırılan genç kızları kurtarmak için tüm parasını alıp gitmiştir Sevgilisinin kaldığı pansiyona gelince de sevgilisinin bir mektup bırakıp başka bir kadın ile gittiğini öğrenmiştir üstelik son kalan parasını da sevgilisine kaptırmıştır. Hiç parası yoktur kalacak yeride. Olayları ilginç bulan Dean ise Blue ile anlaşır ve onu yanında çiftliğine götürür olaylar böylece başlar.

İkilinin çocukluğu yalnız geçmiştir bu konuda benzerler.
Blue çocukluğunu başkalarının yanında geçirmiştir. Tam alıştığı zamanlarda onlar gitmiş,yine birilerinin yanında kalmış her alıştığı gitmiş döngü böyle devam etmiştir. Bir süre sonra kendisini alıştırmamaya çalışmış birlikte kaldığı insanlarla arasına mesafe koymuştur. Hayatı böyle devam etmiştir.

Dean ise ünlü bir babaya sahiptir ama arası hiç iyi değildir. Hiçbir zaman baba oğul olamamışlar annesi ile ilişkileri de öyle olduğundan çocukluğu yalnız geçmiştir.
Aldığı çiftliğe gittiklerinde kahyası annesi çıkar. Yıllar sonra oğlu için bir şeyler yapmaya karar veren bir anne var.
Dean daha annesinin varlığına alışamadan üvey kız kardeşi ortaya çıkar, daha sonrada babası.
Dean bu karmaşada Blue'i yanında tutar yol arkadaşlığı ile başlayan maceraları nişanlı bir çift gibi davranmaları ile devam eder, sahte nişanlılıkta aşka dönüşür.

Kitap boyunca Dean yavaş yavaş ailesi ile kaynaşmaya başlıyor tabi ki Blue yardımı ile. Aynı acıları yaşayan Blue bu fırsatı bulamadı. Madem geçmişi düzeltmeye çalışan ailelerin olduğu bir kitap okuduk onun annesi de aynı mücadeleye girişseydi çok daha güzel olurdu.
İkiliyi çok sevdim geçmişlerine üzüldüm ama kitap boyunca eğlendiğim çok yer oldu. Yazara bayıldığımı bir kez daha belirtip seriyi bitiriyorum.Bir seri daha bitti ve ben tüm kitaplara bayıldığım bir seri daha okumamıştım. Normalde bir kitap bile olsa beğenmediğim olurdu ama bu seride tüm kitaplara bayıldım.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »