Doğuştan Çapkın (Chicago Stars, #7)

10 puan

#DoğuştanÇapkın / #SusanElizabethPhillips ♡

Bu kitaba ne desem az. Yoruma nereden başlayacağımı dahi kestiremiyorum. Tam bir romantikkk klişe bir ask okuruyum ve aradığım her sey vardı bu kitapta.

SEP okuyanlar bilir hatunun bir tarzı var esprileri dalga gecmeleri ve aşkı da çok güzel yazar ama her kitabında da geçmişten gelen pismanliklari sırları gercekci bir sekilde koyar ve okurken boğazınızın dugumlenmesine sebep olur. Bunu yaparken de tek aşk hikayesiyle yetinmez.
Evet bu kitapta da aynen öyle oldu 2 aşk hikayesi, üstüne gencecik bir kiz cocugu Riley'nin kendini aramasi ve karta kaçmış huysuz Nita'nın huzuru bulması.
Okuması cok cok cokkkk keyifliydi ama itiraf ediyorum en az 5-6 yerde gözyaşlarımi da tutamadım. Anne-baba-cocuk diyaloglarına dayanamiyorum:(

Dean ve Blue'nun otoyolda kunduz kostümüyle baslayan çalkantılı ilişkileri adamimizin yeni tamir halindeki cifliginde son bulur ancak üzerine Dean'in gecmisten gelen korkulu rüyaları anne ve babası da eklenince çiftlik bir kaçıs degil yüzleşme merkezi haline gelir. Çiftliği hep birlikte onarirken hem bir ev hem de bir aile kazanırlar. Kısaca bu ama iste anlatılmaz yaşanır bir kitap....

SEP severlerin kacirmayacagini umuyorum. Siddetle de tavsiye ediyorum^^ ♡♡♡

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »