Deli Dolu Bir Yaz (Destiny #1)

8 puan

Yeni yazarlar okuma isteğim üzerine aldığım bir kitaptır Deli Dolu Bir Yaz. Seri kitaplar okumayı sevdiğimden dolayı da devamını almaya bu kitabı okuduktan sonra karar vermiş bulunmaktayım. Çok beğendiğimi sanmayın bu kararımdan dolayı. Eksik noktalar olduğu kadar fazla olan noktalar da vardı.
Konusunda kasabanın cici kızı Jenny, ideal evlilik yapmış ama aldatılmış ve boşanmıştır. Kocasının aldatmasına açıklaması "çünkü sen çok iyisin" olmuştur. Jenny bu aşamadan sonra cici kız olmak istememektedir. Kasabanın istenmeyen kötü çocuğu ise terk ettiği kasabaya gizlice ve bir sırla geri dönmüştür. Karşılaşırlar ve aralarında yakınlaşma olur. Ve olaylar devam eder gider.
Karakterlerin geçmişten gelen kötü deneyimleri var ve duygularına yer verilse de sanki bir şeyler yarım kalmış gibi kitapta. Karakterlerin arasında karşılaştıkları anda bir çekim oluyor ve bundan sonra karakterlerin başbaşa sahneleri fazla kaçmış biraz. İçinde romantik kısımlar çok olsa da kitaptaki eksiklik duygusundan bir türlü kurtaramamış. Karakterler fazla sohbet etmiyorlar ya da fazla bir olay paylaşımları yok. Zaten ikisi de yaz için birbirleriyle takıldıklarını düşünüyor ve fark etmeden aşık oluyorlar. İstemeden oluyor.
Aslında genel olarak düşünüldüğünde piyasada bu türden çoğu kitaptan iyi olduğu düşünülebilir. Özellikle esas kızın babası ve onun kız arkadaşı Anita arasında geçen konuşmalar son derece güzel. Ama aynı sohbeti esas karakterler arasında göremiyoruz.
Serinin toplam beş kitabı var ve konuları okuyunca merak edip onları da okuma listeme aldım. Bakalım devam kitaplarında hava değişecek mi?

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »