Davetsiz Misafir (Cehennem Kulübü #2)

10 puan

Kitap Cehennem Kulübü üyelerinden Warrington Dükü Rohan Kilburn'un hikayesi. Rohan'da teşkilatın diğer üyeleri gibi kulübe hizmet eder ve bunun için eğitilmiştir. Kendini kulübe adamış sert,güçlü,otoriter,zengin,kudretli,ahlaksızlığın dibine vurmuş bir adamdır. Teşkilatın baş ajanlarından biri olarak Londra'ya geri dönüp özgürlükçü Dresden Bloodwell'i yakalamak için yanıp tutuşur. Ayrıca teşkilatın en önemli ajanlarından Drake ele geçirilmiştir. Drake düşmanların elinde olduğu sürece bütün ajanların kimliklerini ortaya çıkarma riski vardı. Ama öncesinde son dönemde dikkat çeken gemi kazası onun kıyı şehrinde yaşayan ona bağlı olan adamlar yüzünden gerçekleşmiştir. Oradaki kaçakçıların işini yıllardır makul ölçüde görmezden gelmişlerdir. Kaçakçılar ile aralarında yıllardır gizli bir ilişki sürmüşlerdir. Karşılığında da çetenin lideri teşkilatın gizli mesajlarını limanlara ulaştırmıştır. Kaçakçılar sınırı aştığı için gelmiş ve adamları güvende olana kadar Londra'ya geri dönmeyecektir.
Birde nesillerdir ailesini bırakmayan bir lanet olduğuna inanır ve bu yüzden de evlilikten uzak durur. Hiçbir kadına aşık olmaz tabi bu Kate Madsen'den öncesine kadar.

Kate yıllar önce babasını kaybetmiştir. Babasından kalan hizmetkar da öldükten sonra kimsesi kalmamıştır.Yalnız kaldıktan sonra sosyal hayatı pek olmamıştır.Babasından kalan miras sayesinde kitaplarıyla sakin bir hayat süren,kimseye zarar vermeyen kendi halinde biridir. Bir akşam yine kitap okurken tanımadığı adamlar tarafından kaçırılır. Bir ay kaçırıldığı yerde zorla tutulur. Kate Fox olduğunu iddia ederler. Warrington Dükünün öfkesini dindirmek adına ona sunulacaktır. Güçlü,korkutucu bir yabancıya hediye edilecektir. Vahşi adamın kadınlara karşı doymak bilmez bir iştahı olduğu bilinir. Hem bu özelliği hem de her türlü şiddeti uygulama konusunda bir uzman olduğundan bölgede ki yerliler ona canavar der. Kate'i süsleyerek düke sunarlar. Kaçmak için sürekli mücadele ettiğinden ona afyon ruhu verirler bu yüzden yarı sarhoş haldedir. Bir türlü aklını toparlayamadığından ne yapacağını bilemez ve kaçmaya çalışır.Kaçamaz ve Rohan sayesinde ölümden kurtulur.
Rohan Kate'i beğenip etkilense de Kate 'in uyuşmuş halinden faydalanmak istemez. Kate'nin casus olduğundan şüphelendiğinden gerçek kimliğini öğrenene kadarda kendisi ile kalmasını ister. Her geçen gün güzel kitap kurdunun yanında olmasına daha çok alışır.Kate sayesinde lanetin gerçek olmadığını anlar, hislerine karşı koyamaz ve büyük aşk başlar. Kate'de daha önce hissetmediği duyguları hisseder.
Birde Çete adamları Kate'nin Özgürlükçülerin kaptanı ve simyacılıkla olan büyüler ile ilgili bir aileden gelen Leydi Gabriel'in kızı olduğu konusunda ısrarcıdır. Bolca aksiyon ve gizem sonunda nihayet mutlu son gelir.

Bu kitapta güzeldi ama ilk kitap kadar değil.
Genel olarak güzel ve akıcı bir kitaptı. Max ve Daphne ikilisini tekrar görmek güzeldi sonraki kitapları merakla bekliyorum.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »