Çöküş ve Yükseliş (The Grisha, #3)

9 puan

Neden guzel seriler hemencicik bitmek.zorundalar ki ha ? Grisha Serisine bayildim. 1kitap daha ciksaydi hani hayir demeden sabirla beklerdim Okadar !
Ilkkez bir hikayede kotu karakterin bu denli kazanmasini istedim ve ilkkez ana.karakter olan bayanin sacini basini bu denli yolup dovmek istedim.

Bikere Alina tamamen sinir bozucu dengesiz hatunun teki. Malyeni seviyir, Nikolai ile evlenip kralice olup gunesin elcisi olarak hukmetmesinin daha iyi olacagini dusunuyor ama birde Karanliklar Efndisiyle arasinda da bag var onuda seviyor. Allahim delirtti beni hemde nasil. Malyen karakterini bir turlu sevememisdim zaten ve onda hep birbteralik oldugunu dusunuyorrum ki sonundada hakli ciktim. Kotu bir terslik degildi ama isde bir terslikti. Neden neden bitti ki Karabliklar efendisi neden oldu ki :((( Allahim hele.diger karakterler !!!
David, Genya, Harshaw, Tamar, Tolya, Nadia, Zoya ! Zoya bile.ozledim :( Son kitapta hepsine daha fazla yer verile bilirdi. Sonunda onlara da ne oldugunu anlatila bilirdi ama hayir olmadi :( Neyse her seye ragmen benim ve pek cok kisi icin Grisha serisi harikaydi. Tavsiye ederim arkadaslar.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »