Cennet Gibi (Smythe-Smith Quartet, #1)

6 puan

Chatteris Kontu Marcus'un annesi o dört yaşındayken ölmüştür. Ona uzaktan annelik yaptığı için hayatının üzerinde pek bir etkisi olmamıştır. Annesi öldüğünde onu tam olarak yedi defa görmüştür. Babası da çok iyi olmamıştır. Hiç arkadaşı yokken okulda herkesle çok iyi anlaşan Daniel Smythe-Smith ile tanışır. Çok geçmeden yakın arkadaş olurlar ve Daniel ilk tatilde Marcus'u evine davet etmiştir. Bu davetler devam etmiş Marcus onlarla kendi ailesinden daha fazla vakit geçirmeye başlamıştır. Daniel'in küçük kardeşi Honaria ile oynamayınca da onun nefretini kazanmış ve o andan itibaren aileden biri olmuştur.

Bridgerton Serisi'nden dolayı berbat Smythe-Smith Resitalleri'ni bilmemek mümkün değil. Tüm davetlilerin korkulu rüyasıdır. Hiç ama hiç yetenekleri yoktur. Honoria'da onlardan biridir .Bu sezon artık evlenmeye karalıdır. Kendisine ait bir evi olsun ister. Kurallara uymak zorunda olmadığı büyük, gürültülü bir aile ister. Evinde ki sessizlik canına tak etmiştir bu yüzden tek çare bir kocadır.
Honoria'nın abisi Daniel , yaptığı bir düello sonucu yarattığı skandal yüzünden yurtdışına kaçmıştır. Kardeşini de en yakın arkadaşı olan Marcus'a emanet etmiştir. Marcus'un Honoria'nın evlenmek istediği kişileri araştırma görevi vardır. İkili çocukluk arkadaşıdır ama abisi gittikten sonra çok sık görüşmemişlerdir.
Cambridge'de gittikleri bir ev partisin de bir araya gelen ikili talihsiz bir olay ile karşı karşıya kalır.
Marcus köstebek deliğine takılıp düşünce sakatlanan Marcus'a bakma görevini Honoria üstlenir. Uzun bir süre yatağından çıkamayan Marcus'a Honoria eşlik edince yakınlaşma da kaçınılmaz olur. Yıllarca arkadaş olan bu ikili birbirine başka bir gözle bakmaya başlar. Sonu tabi ki aşk.

Uzun bir aradan sonra bir Julıa Quınn kitabı okudum ama pek sevemedim.
Evet ikili çocukluktan beri birbirini tanıyordu, bir şeyler vardı ama ben aralarında o aşkı göremedim. Çok az geldi oldu bittiye geldi gibi ikiliyi daha fazla görmek isterdim. Akrabalara çok fazla yer verilmişti bu durumu da sevemedim. Kitapta bir Bridgertion görmek çok hoşuma gitti.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »