Cennet Gibi (Smythe-Smith Quartet, #1)

10 puan

Julia tek kelimeyle benim kraliçem.Ne yazarsa yazsın okurum severek.

Bridgerton kitaplarından Smythe-Smith müzikallerini hatırlarsınız hani şu berbat olan ama yine de sosyetenin sürekli katıldığı müzikaller.

Bir Julia kitabına başlamadan önce bilmeniz gereken en önemli şey sanırım çok çok çok tutkulu yada çok iyi aşk tasviri beklememek.Aşk var tabi ama kitapları okuya okuya artık Julia’nın tarzını öğreniyorsunuz az çok zaten.Aşkı o kadar çok hissettirmeyebilir ama bu zekice ve komik diyaloglar yazmasına engel değil. :)
Her kitabını beğenmeyende var ama Julia’nın yazdığı herşeye abartısız bayılan biriyim ben. <3

Spoiler vermeden birazcık bir şeyler yazmak istiyorum. :)

Honoria diğer Julia kızları gibi çok sevimli bir karakterdi.Marcus’ta klasik Julia erkeği işte.Ah ama çok sevdim ben bu ikiliyi. :D
Honoria ve kuzenlerine bayıldım tabi o gıcık kuzen Cecily ve annesi hariç. -_-

Marcus Honoria’nın ağabeyi Daniel’in en yakın arkadaşı hatta Daniel Marcus’un hayatta varolan tek dostu ve beki de ailesi.Zira babası olacak o adamla aralarında hiç iletişim yok. *-* Haliyle Marcus’ta sürekli Daniel’in yanında ola ola onun ailesiyle de samimi.Honoria ile de küçüklükten beri tanışıyorlar yani.Daniel bir olay sonucu yurtdışına kaçmak zorunda kalıyor ve ailesini daha çokta evlenmeyen tek kardeşi Honoria’yı Marcus’a emanet ediyor.Honoria ve Marcus’un diyalogları her Julia kitabında olduğu gibi harikaydı. (:

Okuyun okutturun efenim sizi yine harika bir Julia kitabı bekliyor. <3

Ama belirtmeden geçemeyeceğim birşey var.Epsilon neden neden neden hep böyle yapıyorsun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Julia’nın ve belki de çoğu yazarın çıkardığın tek kitabı aslında seri ve biz o serileri ilk kitaptan değil ortalardan yada sonlardan okuyoruz. >.<
Mesela Kayıp Dük zaten iki kitaplık bir seriydi umarım onun ve diğer tek kitapların serileri de en kısa zamanda çıkar. *-*

Bu kitap dört kitaplık Smythe-Smith Quartet serisinin ilk kitabı.Seri sıralaması şöyle ;

1.Just Like Heaven (Cennet Gibi) – Honoria ve Marcus’un hikayesi.
2.A Night Like This – Daniel’in hikayesi
3.The Sum of All Kisses – Kuzen Sarah’ın hikayesi (Geçen sene çıktı kitap)
4.Julia serinin son kitabı üzerinde çalışıyormuş.

Bütün seriyi biz ne zaman okuruz artık Allah bilir.Ama bu seri sayesinde azda olsa Bridgertonları tekrar okumak güzeldi.

Veee son olarak Leydi Danbury I Love You!!!! diyerek yorumumu bitiyorum.Bu ihtiyar kadar sevimli bir cadı görmedim ben. :)

Ayrıca 2014′ün 27. kitabı oluyor kendileri. :)

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »