Cazibenin Efendisi (Brotherhood of the Sword/MacAllister #2)

10 puan

Günah kadar yakışıklı, şeytandan daha tehlikeli olan Braden MacAllister'ın tek derdi kadınlara bayılmasıdır. Kadınlar kendisinden çok etkilenir. O da sayılamayacak kadar çok kalp kırmıştır.Üvey abisi Sin küçükken annesi onunla aynı evde olmak istemediği için babası da istememiş ve kralın adamlarına verilerek İngiltere'ye gönderilmiştir. Braden bu yüzden nefretle dolu bir daha İskoçya'ya dönmemeye yeminli olan Sin ile eve döner. Lider olan abileri Lochlan zor durumdadır. Robby MacDouglas ile kavgasına son verinceye kadar Kilgarigon'da ki hiçbir kadın görevlerini yerine getirmeyecektir. MacRae kızı Isobail'i zorla MacDouglas ile evlendirmek istemiştir. Braden'in abisi Kieran onu babasının gazabından kurtarmak için getirmiştir. Fakat kız diğer kardeş Ewan'ın daha iyi bir koruyucu olacağına karar verince ikili kaçmıştır. Kieran kendisini öldürmüş altı ay sonra Isobail zengin bir adam için kendisini terk edince Ewan'da dönmüştür. Isobail'i kendisinden aldığı için MacDouglas Ewan'ı öldürmek ister bu yüzden aralarında bir kan davası başlamıştır. Maggie Blar bu kan davasından abisini kaybettiğinden ve artık ölüm olmaması için MacDouglas kadınları dahil tüm kadınları toplayarak bir çözüm bulmuştur. Vazgeçmesi için Maggie'i ikna edememişlerdir. Kabilede ki tüm erkekler onu gırtlaklamaya hazırdır.

Braden kadıların kendisine karşı koyamaması yeteneğini kullanmaya karar verir. Maggie'nin eline düşmesi çeyrek saatten az sürer düşüncesi ile kiliseye gider. Fakat işler düşündüğü kadar kolay olmaz.
Maggie küçüklüğünden beri Braden'e hayrandır. Her gördüğünde soluğu hızlanmış,ilgisini çekmek için uğraşıp durmuştur. Kendi varlığından habersiz bir adama kalbini vermiştir ama onun hayatta ilgisini çekmeyen tek kadının kendisi olduğunu, aşkının da karşılıksız olduğunu anlamıştır. Braden'in bir an bile olsa fark edeceği bir kadın olmak için her şeyi vermeye hazırdır ama karşısına çıkınca savunmasını aşmasına izin vermez. Kendisinden uzak tutmaya kararlıdır. Braden de vazgeçmemeye kararlıdır. Önce kadınları vazgeçirmek için işe koyulur ama adamlar çapkının kadınları ile kilise de kalmasına tepki gösterir. Abisini Maggie'nin abileri ile bağlayarak kadınları ikna etmesi için dört gün süre verirler. Maggie de kavgayı bitirmek için MacDouglas ile konuşmaya karar verir. Braden tabi ki tek gitmesine izin vermez ve ikili yanlarında Sin ile yolculuğa başlar. Yolculukta yakınlaşmaları kaçınılmaz olur. Braden abisinin yaşadıklarından dolayı hiçbir kadının kendi hayatına ve başka bir erkeğin canını almaya değmeyeceğini düşünür. Maggie ise Braden için tek olmak, hiçbir kadının ulaşamadığı yere dokunmak ister. Sonunda bunu başarır.

Maggie fazlasıyla açık sözlü. Hakaretleri,yapmam dediğini anında yapar olması,yıllarca süren aşkı,yaratıcı hakaretleri güzeldi. Sin'in yolculukta ikiliyi ayırmaktan sıkılması,söylenmeleri yolculuk kısımları çok keyifliydi. Sin'i merak ediyorum tabi diğer kardeşleri de. Sıkmayan hemen ilerleyen bir kitap. Keyif alarak okuduğum eğlenceli bir kitap oldu.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »