Bu Adam (This Man, #1)

7 puan

Ava yirmi altı yaşında bir mimardır. Yeni bir iş için özellikle istenmiştir. Devasa malikaneye benzeyen lüks otele gider gitmez sahibi Jesse Ward ile tanışır. Görür görmez etkilenir, daha önce hiçbir erkekten etkilenmediği kadar çok etkilenir. Adam mükemmeldir ve gerilip ne söyleyeceğini bilemez. Cazibesine direnmeye çalışır. Onunla çalışmanın mümkün olmadığını düşünür, tepeden tırnağa her hücresi onun varlığından ölesiye etkilenmiştir. Boş odaların iç dizaynı ile ilgilenmesini ister ama iş için uygun olmadığını düşünür. Fakat Jesse ısrarla kendisi ile çalışmak ister. İşi hemen arkadaşına yönlendirir ama onu aklından çıkaramaz. Jesse aramaya başlar. Ava'nın kendisinden etkilendiği için uzak durduğunun farkındadır ve hisleri karşılıklıdır. Ava kendisini aldatan sevgilisinden yeni ayrılmıştır ve yeni bir erkek istemez. Yeni kavuştuğu özgürlüğüyle mutludur ve ne kadar yakışıklı olursa olsun kendisini kaptırmamaya kararlıdır. Jesse'nin sevgilisi olduğunu, aralarında yaş farkı olduğunu düşünüyordur. Üstelik ihtiyacı olan adam değildir. Aramalar, mesajlar, hediyeler durmaz ve Jesse karşısına çıkmaya başlar. Ava görmezden gelmeye çalışır ama kendinden emin Jesse ilk görüşmelerinde olduğu gibi onu etkisiz hale getirmeyi başarır. Jesse sonunda iş için ikna eder. Yakınlaşmaları Jesse'nin kız arkadaşı sandığı kadının araya girmesi ile sonlanınca kendisini kötü hisseder ve tekrar kaçmaya başlar.

Jesse ekstrem sporları seven, adrenalin hastası biridir. Otel amcasından miras kalmıştır ve ailesi ile konuşmaz. Ava ile aralarında özel bir çekim olduğunu hisseder. Onu her şeyden fazla ister, uzak duramaz. Ava'nın her zerresine ihtiyacı vardır.
Ava ile aralarında tekrar Jesse'nin sürekli aradığı, mesaj atıp kapısına geldiği bir süreç başlar. Ava kendisini bir adamın merhametine teslim etmek istemez. Jesse orta yaşlı, çok zengin, kendisine güveni tam bir iş adamıdır. Onun oyuncağı olabilir, bir gün kendisinden sıkılıp bırakabilirdi. Fakat Jesse bağımlılık yapıyordur ve ona hemen bağlanır. Bir gece geçirdikten sonra ağırdan almak istese de onu aklından çıkaramaz. Jesse ise ısrarlarına devam eder. Ava kaçar Jesse omzuna atıp kovalar her seferinde. Jesse zaman verdiğinde ise hemen özler. Hakkında çok az şey bilse de aşık olur hiçbir şeyin önemi yoktur onu her şekilde seviyordur.
Jesse sürekli kontrol etmeye başlar. Kimseyi o kadar önemsememiş, ilişkileri olmamıştır. Bir kadınla ikinci kez olmak istememiştir. Ava farklıdır. Onu o kadar uzun zamandır bekliyordur ki onun güvende olması için yapamayacağı şey yoktur. Ava'ya ihtiyacı vardır. Fakat Ava işini otelin ne amaçla kullanıldığını öğrenir. Jesse ilk defa ait olduğu yeri bulmuştur fakat Ava'nın kaçacağından korktuğu için işini söyleyememiştir. Bırakmaması için yalvarır ama bu ikili arasında büyük bir sıkıntıya neden olur.

Ava'nın sürekli kaçması, kararsızlığı, bir ileri sonra yok olmaz geri halleri çok sıktı. Jesse'nin de buna rağmen ısrarı, bıkmadan araması, kapıya dayanması azmine hayran olmamak elde değil. Jesse'nin yaşını söylememesi Ava her sorduğunda bir fazlasını söylemesi güzeldi. Çiftin arkadaşlarının da ilişkileri var Sam favorim. Gereksiz uzatılmış bir kitaptı.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »