Bir Yumak Aşk

5 puan

http://kitaptutkum.blogspot.com/2012/12/chicks-with-sticks-serisi-bir-yumak-ask.html#more


Kitabı maalesef ki çok beğenmedim. Aslında serinin ilk kitabını çok, ikinciyi daha az beğenmiştim ama en vasat bulduğum bu kitap oldu. Kitabın konusunu çok beğenmiştim. Hatta serinin en güzel kitabı olacağını düşünmüştüm. Belki de vasat bulmamın en önemli nedeni kitaptan beklentimin fazla olmasıydı.

İlk kitabı okuyanlar bilir Dylan ve Ronnie’nin o tatlı atışmalarını. Ben de konusu itibariyle Grace ve Zack’ten böyle atışmalar bekliyordum. Ama o da ne? İkilimiz birbiriyle tartışmak yerine olayları kendi içlerinde çözmeye ya da kendi kendilerine konuşmakta bulmuş! Bu da kitabı monotonlaştırmıştı. Kitabın %20’si karşılıklı diyaloglardan, %80’i paragraflardan oluşuyordu.

Zack körü körüne Grace’e aşık. Grace ise inadım inat. Herkesin ak dediği konuya tutturmuş bir kara diye! Hayır, bir dur bir adamı gerçekten dinle ama nerde! Neyse ki kitabın sonlarına doğru kendine geldi de ben de rahatladım.

Seriyi tavsiye eder miyim? Evet ederim ama seri olarak değil. İlk kitabı kesinlikle tavsiye ederim, ikincisi okunabilir ve üçüncüsü ise ne yazık ki tavsiyelerim arasında değil.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »