Bir Sır Saklı İçimde

10 puan

Evet,kaç gündür ipini çektiğim bir yorumla karşınızdayım.Çünkü çok sevmişim olduğum bir kitabın yorumu bu.Yeri epey bir ayrı.
Neden mi bu kitabı bu kadar sevdim? Çünkü o kadar güzel anlatılmış ki olaylar,şiir gibiydi.Belki hiç etkilenmeyeceğim yerlerde bile o kadar duygulandım ki,anlatamam.Hele Lucas ile arasındaki aşk o kadar kusursuz anlatılmış ki,ben şimdiye kadar okuduğum o tutkulu kitaplar neymiş,dedim.Judith'in içinde öyle şeyler var ki,yazar kusursuz biçimde aktarmış bize.
Kitabın kurgusundan aslında pek etkilenmedim.Yani şunu söyleyeyim,sanki eksiklikler vardı.Onlar ne,hiçbir fikrim yok.Ama hani oluyor ya,sanki bir şeyler eksik ve bu yüzden oturamıyoruz kafamıza.Hah,işte tam da ondan.
Ama dediğim gibi yazar bize hiçbir eksiklik hissettirmiyor.Bayılacaksınız...
Judith'e hayran kaldım.Hiçbir şekilde kimin ne dediğine kulak asmıyor.Onu toplumdan dilsiz,konuşamıyor diye dışlasalar bile kız eziklik göstermiyor.Ama bir o kadar da annesinde nefret ettim.Hangi anne böyle bir şekilde davranabilir kızına.Ne olup olmadığını bile sormuyor kızına.Dilsiz olduğunu görünce konuşmasını yasaklıyor kızının.Daha neler neler...
Kısacası bu kitabı gerçekten çok sevdim.Tam içime dokundu.Tekrar söylüyorum bazı yerlerinde hafiften sıkılmam oldu ama neresiydi hatırlamıyorum bile,bu yüzden takmayın.Okuyun!

Edit:Kapak bir harika! Bence DEX'in çıkardığı en iyi kapaklardan biri.Tabi DEX'i kutlarım orjinal çıkarıp bu güzel kapağı hunharca katletmemişler.😍 Ama kapak biraz günümüz romanlarını çağırıştırıyor.Ona aldanmayın.Historical fiction türü.😉

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »