Bir Leydinin Sırları (Windham #5)

7 puan

Maggie Windham Moreland dükünün gayrimeşru kızıdır. Aileye kabul edilip,evlat edinilmiş her yerde kabul görmüştür. Fakat o hep gerçekleri aklından çıkaramamış,gerçek annesi gibi olduğu düşünülmesin diye hep mükemmel bedenini saklayacak şekilde giyinmiştir. Ailesinden sakladığı bir sırrı olduğu içinde evlenmek istemez göze çarpmayan bir hayat ister. Bu yüzden kendi evine taşınmıştır. Finansal konularda ise çok başarılıdır. Yatırımları sayesinde de çok zengindir.Sırrı yüzünden el çantası çalınınca da Benjamin'den yardım ister.

Benjamin Hazlit aslında bir konttur. Ayrıca sosyetede istenilen sır,bilgi ve kişileri bulan bir dedektiftir. Maggie ile normalde birbirlerinden hoşlanmazlar fakat onda kendisini yoldan çıkaran,dikkatini dağıtan bir şeyler vardır. Bu yüzden atışmalarından keyif alır. Maggie kayıp çantasını bulmasını isteyince önce kabul etmez. Her müşteriyi,işi kabul etmediğinden önce istemez.Fakat Maggie ikna etmeyi başarır. İşleri kolaylaştırmak içinde flört ediyor gibi görünmeleri gerekir. Bir süre sonra ise oyun gerçek olur. Benjamin'den evlilik teklifi gelir ama Maggie kabul etmez. Gayrimeşru olduğu için çıkacak dedikodulardan,çocuklarının dışlanacağından en önemlisi de sırrının zarar vereceğinden korkar. Neyse ki zorda olsa aklı başına gelir.

Birde Maggie'nin kız kardeşi Sophie ile Benjamin'in üvey kardeşi evli. Benjamin ilk kitabın kadın karakterini de araştırmıştı yani ilk kitaptan beri tanıyoruz. Maggie'nin yıllarını yalnız boşa geçirmiş olmasına üzüldüm ama sürekli kaçması çok sıktı. İstemem evlenmem dedi dedi adamdan asla uzak durmadı.Önce ki kitaba göre çok çok iyiydi.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »