Bir Dükün Kalbini Titretecek On Bir Skandal (Love By Numbers, #3)

8 puan

http://dilarabook.blogspot.com.tr/2017/10/bir-dukun-kalbini-titretecek-on-bir.html

Evet bu kitapta türün çoğu kitabından farklı olarak tam tamına bir İngiliz lordu okuduğumu hissettim. Mavi kandan olmayanları aşağılayan, kibirli, skandallarla işi olmayan, olana da tavrını ve mesafesini koyan biriydi. Ciddiyetini bir önceki kitabı okumuş olan varsa gayet iyi hatırlar.

Julianna ise ilk kitapta babasının ölümü ve annesinin onu da terk etmesinden sonra üvey kardeşlerinin yanına İngiltere'ye gelen bir İtalya'ndır. Annesinin yıllar önce ailesini terk etmesinden sonra Julianna onun ahlaksızlarının varisi olarak görülüp sosyetede sürekli dışlanır. Ve evet bu kişilerin arasında bizim 'Kibir Dükü' de vardır.

Julianna'nın Simon'un aklında yavaş yavaş geri döndürülemez bir biçimde yer etmesini okurken kinimden yerimde duramadım. Bu adamın Julianna'ya çektirdiklerinden ve söylediklerinden sonra yüz sayfa yerlerde sürünecek olsa okurdum keyifle.

Tamam etkileyici, mükemmel, okurken ayılıp bayıldığım biriydi ama bu isteklerimin önüne geçemiyor.

Şimdi bu yazdıklarımdan sonra kitap size iç karartıcı gibi gelebilir ama aslına bakarsanız oldukça eğlenceli sahnelere sahip olan bir kitaptı.Karakterlerimizin skandaldan skandala koşması, aralarındaki tutkunun ağları örmesi ve bir de kitabın dilinin çok akıcı olmasını da eklersek zaman su gibi akıp geçmişti okurken.

Sarah Maclean benim favori tarihi aşk yazarlarımın arasına çoktan yerleşti. Bir de diğer dört kitaplık serisinde bu seride geçen merak ettiğim iki karakterin hikayeleri var. Kronolojik olarak ilk olan bu seri önce çıkmadığı için karıştıranlara söyleyeyim benim gibi, sonu havada kalan iki karakterinde hikayesi yazılmış.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »