Bir Başka Mavi

10 puan

Amy Harmon'un Tersyüz kitabını okuyup çok beğenmiştim ve 2014 yılında basıldığı için geç kalarak okuduğumu düşünmüştüm. O yüzden Bir Başka Mavi kitabı çıkar çıkmaz aldım ve elimdeki tüm kitapları bırakıp okumaya başladım. Bir nefeste olmasa da (:) şu yoğun günlerimde kısa zamanda bitirdim.
Sinemada bir film seyredersiniz, konu sizi sarar ve film bittiğinde o koltuktan kalmak istemezsiniz ya. İşte aynen öyle oldu kitap bittiğinde. Bitirdim ama kapatmak istemedim kitabı. Teşekkür kısmını da okudum, yazarın hayatını da. Sonra baktım bizde yayınlanmayan (henüz) dört kitabı daha var. Ve mutlu oldum.
Çok alıntı yapılabilirdi kitaptan ama o alıntıları da yazabilmek için kitabı elimden bırakmam gerekecekti. O yüzden iki adetle sınırlı kaldılar. Özellikle kitaba adını veren "Bir Başka Mavi" kısmını çok beğendim.
Konusuna gelince; Blue (mavi) bildiğimiz kızlardan değil pek. Tam bir bela tip. Dikkat çekici giyinmeyi, sivri davranmayı seviyor. Wilson ise iyi çocuk, iyi örnek, öğretmen. Oldukça çetin bir tanışıklıktan sonra arkadaş olmayı başarıyorlar. Gerçekten arkadaş oluyorlar.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »