Beni Uzaklarda Arama

9 puan

Beni Uzaklarda Arama // Kıeran Kramer

Ben bu yazarın bütün kitaplarını okumayı istiyorumm !!!!

Çok uzun zamandır bu kadar eğlenerek bir historical okumadığımı itiraf etmeliyim. Zira bu ara okuduğum yaralı vikontlardan sonra ilaç niyetine geldi bana..
Dört kitaplık seri olan “ Impossible Bachelors “ serisine (çevirisinde İmkansız Lisans olarak çıkıyor) şimdiden bağlanmış bulunmaktayım.
Yazarın mizah anlayışı,tutkuyu ifade etmkte ki başarısı ve en çok da 1808 yıllarının katı kurallarını biraz daha yumuşatarak bizlere yansıtması,okuru kasmadan severek okutuyor.
Serinin devamını sabırsızlıkla bekliyorum,zira bu yazar benim historicalde eğlenmek için başvuracağım yazarlardan olmayı başardı…

Kitabın konusu;
Prens Regent’in sosyete ulaşılmayacak konumda olan Lordları bahse girmeye zorlaması ile başlar.
ULAŞILMAZ BEKAR ilan edilen bu beş bekar lord,Prensin belirlediği kurallar doğrultusunda kendi aralarında en iyi metresi seçeceklerdir. Kazanan metresin sahibi bir yıl süre ile evlilik den uzak kalacak,kaybeden ise Kulübün belirlediği Leydi ile evlenecektir.

Harry Traemore nin hayatı yıllar önce Noelde abisinin baldızının okuduğu bir şiirle altüst olur ve Dük tarafından uzun süreli olarak orduya katılır. Yıllar sonra geriye döndüğünde prensin bahis dayatması ile karşılaşır. Evliliğe kesinlikle karşı olan Harry’nin bu bahsi kazanmaktan başka şansı yoktur.
Ama gelin görün ki kendi metresi yarışmaların yapılacağı av köşküne giderken Harry’i terk eder.
Tam yarı yolda kaldığını düşünürken karşısına,bir noel gecesi hayatının değişmesine sebep olan şiirin sahibi Molly çıkar. Molly den istediği sadace bir hafta boyunca metresi olup bu bahsi kazanmasıdır. Ve elbette bunun bir karşılığı olacaktır.
Molly için dört gerçek metresin yanında rol yapmak zor olsada,kazanmaktan başka şansı yoktur…

Ve her zamanki gibi konusuna bu kadar değineceğim ama çok,çok daha fazlasının olduğunu söyleyebilirim..

TAVSİYEMDİR diyebileceğim kitaplarıma eklemekten GURUR duyarım…

SeRpiL…

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »