Beni Seç (The Selection, #1)

9 puan

Ayrıntı ve devamı için :
http://thestudyingduck.blogspot.com/2013/02/inceleme-beni-sec-kiera-cass.html

America prensin gelecekteki prensesini bulması için yapılan 'Seçim' için istekli değil onun zaten bir prensi var : Aspen.

Aspen ile olan ilişkileri çok duygusal ve insanın Aspen'e hemen kanı ısınıyor. 'Fedakarlığın insanı duygusallığa boğuyor ama şu var ki yaptığın büyük hata Aspen!! Yaptığın başına iş açar kaybeden olursun, aklını başına al.' diyesim geldi.

Aspen'in bir Altı oluşu ve America'nın Beş oluşu aralarındaki aşkın imkansızlığını gösteriyor ve Aspen America'nın Seçim'e katılması gerektiğini en azından şansını denemesi gerektiğini söylüyor. America annesinin ısrarlarına rağmen katılmamakta direnirken Aspen'i kıramıyor ve formu dolduruyor. elemeyi geçeceğine dair umudu yok sadece sevdiklerini kırmadığını düşünüyor ancak elemeleri geçiyor ve o da artık 35 kızdan biri.

America seçimleri kazandıktan sonra evine gelen ve ona seçim süresi ile ilgili bilgi veren Sıska'nın söylediklerini okurken sık sık güldüm =) 35 kız bir araya gelecek hedefte bir erkek ve beraberinde taç olacak ve 35 kızın birbiriyle geçinecek ve birbirlerine kumpas düzenlemeyecek öyle mi ?
HADİ BE ORDANNN :D

Ki zaten kızlar bir araya gelince ne kadar uyumlu oldukları görünüyordu =) Hele o Celeste yok mu ? Kız gruplarında hep böyle fesat ve hedefi uğruna her şeyi yapacak biri mutlaka olur, insanın saçının başını yolası geliyor!!! Serinin diğer kitabında daha saldırgan olacağını düşünüyorum ve merakla bekliyorum açıkcası.

America ailesi için Seçim'e katılmış, ve onlar için orada kalmaya devam etmektedir. Prensi tanıdıkça onun başta düşündüğü gibi biri olmadığını öğrenir ve onun gerçek aşkını bulmasını can-ı gönülden ister hatta ona yardımcı olmayı bile teklif eder=)

Gelelim Prens Maxon'a, insan bu kadar mi şirin olur yaww =) Başından beri sevdiğim tek karakter. O kadar yalnız ve bir başına görünüşü var ki. Her şey onun için yapılıyor ama garibimin adam akıllı söz hakkı bile yok. Geleceğin Kralı olacak ama kararlarına hala güven yok, bir de 35 kız arasında ömrünü geçireceği eşi olacak prensesi seçmekle yükümlü ve onun kızlar hakkında doğru düzgün bir fikri bile yok!

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »