Bazıları Hırçın Sever (Kincaid Hihgland #2)

9 puan


http://dilarabook.blogspot.com.tr/2018/01/bazlar-hrcn-sever-kincaid-highlander-2.html

Muhteşem bir kitabı bitirmenin hüznü ve dayanılmaz hafifliği var üzerimde.
Yazarın ülkemizde çıkan tüm kitaplarını okudum. Kincaid serisi sona kalmıştı, iyi ki de kalmış, bence en iyi kitaplarıydılar çünkü.
Seri iki kitaptan oluşuyor. Yıllar önce aileleri katledildikten sonra ayrı düşmek zorunda kalan Catriona ve Connor odaklı. İlk kitap kız kardeşe aitti. Bu kitapsa ilk romanın son cümlesinden sonra deli gibi başına gelenleri merak ettiğim ağabeyinin.
Connor, amacının artık bir sonuca vardırılamayacağını kabullenip, ormanların haydutu rolüne bürünmüştür. Tabi bir gün soyduğu arabalardan birinde karşısına çıkan güzel kadın ona bir Dük'ün kayıp oğlu rolünü oynamasını önerdiğinde, yapabilecekleri de cazip geldiğinde teklifini kabul eder.
Pamela ve Connor'un ilk karşılaşmalarından itibaren aralarında müthiş bir kıvılcım ve tutku vardı. Daha azını beklemiyordum zaten. Olaylar oldukça güzel ve akıcı bir şekilde planlanmıştı. Gerçi ben romanın daha uzun olmasını, Dük ve Pamela'nın kardeşi Sophie hakkında daha fazla şey okumak isterdim ama o haliyle de gayet mükemmel.
Yan karakterleri de bir hayli sevdim. Özellikle Crispin'i. Onda çok fazla sürpriz var. Tabi en büyük sürpriz bu hikayede ki kilit bir şahısa ait ama onu da açıklamayacağım.
Connor ve Pamela'nın birbirleriyle olan diyalogları kimi zaman tutku dolu, kimi zamanda oldukça eğlenceliydi.
Şimdi diyeceksiniz sen bunları seviyorsun ama yaptıkları şey hiç de doğru değil. Tabi ben Dük'ün zamanında yaptıklarından hiç hoşlanmasam da çiftimizin bu yalanı söylemesindeki amaç çok çok farklı. Olayların gittiği yönde bayağı farklı oldu zaten.
Bu serinin kısa olması beni üzdü, diğer karakterleri de okumak isterdim. Bir de seriye veda açısından epilog bölümü az daha fazla olsaydı çok mutlu olurdum, gerçi kitap kadar epilog bile bu çifte doymama yetmez kesinlikle.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »