Bazıları Ateşli Sever (Kincaid Hihgland #1)

8 puan

Bu yazarın ilk Güllerin Fısıltısı kitabını okumuştum ve hiç beğenmemiştim yaklaşık 1.5 yıl sonra yazara ikinci şansımı verdim ve bence değdi.

Kitabı okurken yüzünüzde bir gülümsemeyle okuyorsunuz, konunun işlenişi de gayet güzeldi, okuduğum diğer kitabına göre saçmalıklar yoktu. Kimi zaman gülmekten karnım ağrırken kimi zaman ciddi sahnelerde pür dikkat kesildim. İkisi arasındaki çekim de gayet hoştu, zaten bu tarz romanlarda çiftler arasındaki elektriği hissediyorsam kitap kendini daha bir okutturuyor bence.

Yazar bu sefer sevilesi karakterler yaratmış özellikle Simon'un hazırcevaplılığına birçok yerde hayran kaldım ve gülümsedim. Bazıları cidden tam söylenecek şeylerdi bazılarıysa cidden çok gülünecek şeylerdi.

Catriona planını uygulamak için sözde kız kardeşi olarak hapishaneye bizim Simon'la görüşmeye gider. Tabi Simon bunun yalan olduğunu bilir ve bizimkiyle eğlenmek için şu sözleri söyler: "Merhaba tatlım! Daha minnacıkken yaptığımız gibi kucağıma atlamayı ve seni dizlerimde zıplatmamı istemez misin?" Bu cümle beni baya güldürmüştü :D .

Şu sahne de hoşuma gitmişti ama burayı azıcık kısaltacağım.

C: "Zannediyorum kuzenimi de hatırlıyorsunuz değil mi?"
S: "Bir kuzeniniz mi vardı?"
C:"Alice'i hatırlıyor olmalısınız. Samanlıkta sırtınıza düştüğümde neredeyse onu baştan çıkarma eyleminizi sonlandırıyordunuz."
S:"Ah evet, nasıl unutabilirim o sevgili, tatlı... Adı neydi?"
C:"Alice."
S:"Ah evet, sevgili Amelia. Kaderin zalim oyununun bizi ayırmasından bu yana hemen her gün onu sevgiyle anıyorum."

Ne zaman konuşmada Alice geçse Simon sürekli A harfiyle başlayan isimlerle sesleniyor ona :D.

Ben beğendim romanı yazarın şu an 2 kitabı var elimde ama ya bu seriye devam edeceğim ya da Pegasus'un çıkardığı son kitaba başlayacağım konusu ilgimi çekmişti. Bakarsınız sevdiğim yazarlara girer ki bu romandan sonra öyle olmasını isterim.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »