Bana Sevdiğini Söyle (Agents for the Crown #2)

10 puan

Bana Sevdiğini Söyle, Julia Quinn'in okuduğum sekizinci kitabı ve şimdiye kadar hiç hayal kırıklığına uğramadım. Historical türüne başlayacak olanlar özellikle Yüreğe Söz Geçmiyor ve Şahane Bir Kadının Gizli Günlüğü'nden başlayabilirler.

Elizabeth, ebeveynlerinin ölümünden sonra üç küçük kardeşinin bakımını üstlenmiştir, ellerinde neredeyse hiçbir şey yoktur, yapılabilecek tek şey ise kızımızın evlenmesidir.

Tam da çalıştığı Leydi'nin evinde, ki kendisi Quinn'in karakterlerinden en sevdiğimdir, Leydi Danbury'e ait Bir Marki İle Nasıl Evlenilir kitabını bulduğunda, yolu yakışıklı bir emlak idarecisi ile kesişir.

James ise teyzesine yapılan şantajı çözmek amacıyla yıllardır dönmediği malikaneye bir emlak idarecisi kılığında gelmiştir. Aslında kendisi Rivardale Markisi'dir. Elizabeth'i gördüğü ilk andan itibaren ondan etkilenir. Elindeki kitabı gördüğünde ise ona koca bulması için yardım edecektir tabi önce kusur bulmadığı bir aday bulabilirse.

Aralarındaki diyaloglar, genel olarak konuşmalar, yan karakterler, karakterlerin geçmişleri ve acıları, Leydi D'nin kedisinden kendisine, tümüyle çok beğendiğim bir kitap oldu. Agents for the Crown'un ilk kitabı çevrilmemiş. Umarım o da en kısa zamanda çevrilir. İlk kitaptaki karakterler bu kitapta da göründüler onlara da ayrı bayıldım hikayeleri de sanki çok güzel gibi bakalım artık çıkar umarım.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »