Bana Aşkını Söyle (Legend of the Four Soldiers, #2)

4 puan

Admininizden SoN okuduğu Kitaba YORUM... serpil...

Elizabeth Hoyt // Bana Aşkını Söyle

Dört Asker serisinin ikinci kitabınıda okuyup bitirmiş bulunmaktayım..
İlk kitaptan aldığım tadı alamadığımı belirteyim önce,sanki birşeyler eksikti kitapta,yada konuda..
İlk kitaptan tanıdığımız Kont Vale ve silik,evde kalmış kız kurusu Medelina'nın hikayesine bu kitapta okuyoruz.

Kısaca kitabın konusu,
Spinner’s Faals’ta yaşanılan katliamın sorumlusunu araştırmak ve kaybedilen arkadaşlarının,en çok da yara alan ruhlarının iyileşmesi için bu haini bulmak artık şart olmuştu...

Kont Vale hayatında ikinci kez kendi düğününün son aşamasında terkedilmenin şokunu yaşarken,bu durumun başına nasıl geldiğini düşünmekle meşguldü. Ama asıl şoku,Medelina da gelen teklifle yaşayacağını o ana kadar bilmiyordu.

Hayatının bir çok karesinde aynı ortamda bulunmalarına rağmen dikkatini çekmeyen bu bayandan gelen ani evlenme teklifi ile kendini tekrar evlilik hazırlıklarında bulur..

Medelina için Kont Vale'nin Leydilere kur yapmasına tanıklık etmek,nişan yada düğünlerinde bulunmak çok zor olsada kader hep ondan yanaymış gibiydi. Ve bu kullanması gereken son şanstı. Evlenme teklifini bu ruh hali içerisinde yapsada yıllardır hayalini kurduğu Kont Vale'nin artık sevgili eşiydi..

Kont Vale bir yandan katliamın failini araştırırken diğer yandan yeni eşine ruhundaki yaraları göstermemekle mücadele etmekteydi...
Ne zamana kadar başarılı olacağı bilinmez olsada,aralarındaki tutkuya ve aşka karşı koymak gücü bulabilmek için çok uğraşması gerekmekteydi.

Konunun çok fazla dışına çıkılmadan devam eden bir kitaptı.. Ve itiraf etmeliyim ki ilk kitap kadar etkilemedi beni. Ama bir sonraki kitabın kahramanları ile tanışmak keyifli ve merak uyandırıcıydı..
Seriye başlayanların es geçemeyeceği bir kitap olsada,keşke daha okunur bir hikaye ile karşılaşsaydım demeden edemedim...

:)

SeRpiL....

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »