Bal Köpüğü

7 puan

Sonunda okudum hafta başında elime aldım ama yoğunluktan ve yorgunluktan bir türlü başlayamamıştım. Güzel akıcı bir kitaptı okurken hiç sıkılmadım ve bir an acaba ben Mevsimi okurken kendimi vererek okumadım mı diye düşünmeden edemedim
Gelelim konuya; Azra ve Merve yurtdışından Türkiye’ye yeni bir hayat kurmak için Mervenin abisi Görkem’in evine gitmek için yola koyuluyorlar ve Azra için de hayat o zaman başlıyor tabi aklı ne kadar anne ve babasını arkada bırakmış olmasında kalsada.

Azra erkeklerle sözde eğlenen flörtü seven biri anladığım kadarıyla ama iş Görkemle karşılaştğı ana gelince bildikleriyle o an ki hissettikleri birbiriyle örtüşmemeye başılyor. Ben kitabı ne kadar sıkılmadan okumuş olsamda bu süreçte Görkem’e çok kızdım Azra’diğer birlikte olduğu kadınlarla bir tutarak duygularına önem vermeden incittiği için ve Azra’ya çok kızgınım Görkem’in kendisini bu kadar incitmesine izin verdiği için. Görkem’in sürekli Azra’yı yıpratmasını okumak ve yatak dışında dışarıda Azra’ya verdiği değeri görememek Azra’dan çok beni deli etti o kesin.


"Uzak dur."

"Ya durmazsam?"



Tabi Merve, sonunda Azra’ya Görkem’i anlayabilmesi için geçmişini anlatıyor ama ne kadar üzülsemde bu yaptıklarını haklı çıkarmıyor.Sinir harbi içinde okusam da sonu güzel bitti. Sıkılmadan okuayacağımız güzel bir kitaptı tavsiye ederim okumayı düşünenlere. Şimdi sırada Sen misin Eksik Parçam kitabı var.

"Ben seni ilk defa doğum günümde gördüm, Azra. Gerçek anlamda gözlerim, ilk defa o gün açıldı. Ve ben istiyorum ki bir daha hiç kapanmasın. Bundan sonraki tüm doğum günlerimde seni görmeye devam edeyim."

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »