Bahse Var Mısın?

7 puan

Grace Park iki yakın arkadaşı Bianca ve Meg ile yaşamaktadır. Üniversitede tanışmışlar ve bir süre sonra aynı evde yaşamaya başlamışlardır. Arkadaşları okulu bitirmiş ve çalışmaya başlamışlardır. Grace ise hala okuyor. Edebiyat yüksek lisansı yapar. Kızlar ne kadar başarılı olsalar da erkekler konusunda başarısızlardır. Berbat randevulardan sonra kurbağayı öpmekten bıkmışlardır. Artık prense geçmek isterler. Bu yüzden bir erkek boykotu yaparlar.Yeni yıla kadar kendini tutamayan, kurallara uymayan ortaya koydukları parayı kaybeder. Kaybetmeyen son kişi parayı alıp yeni yılda ki ilk randevusunda giymek için bir ayakkabı alacak ve iradesiyle övünmüş olacaktır.

Michael, Jack ve Ryan ise aynı barı işleten arkadaşlardır. Üniversitenin son senesinde hepsi işletme bölümünü bitirdiklerinde tanışmışlardır. Birlikte bir işe girişmişler ve bir gece kulübünün barıyla ilgilenmişler barmenliğe başlamışlardır.
Başarısız randevulardan özellikle bar sineklerinden bıkmış durumdalardır. Barda iyi kızlarla tanışamayacaklarına karar verirler. Gerçek, uzun ilişkilerin peşindelerdir. Bu yüzden bir iddiaya girerler. En son ilişkiye giren parayı ve iddiayı kazanacaktır.

Bu iddiadan sonra çiftler tabi ki karşılaşır. Grace ve Michael, Bianca Jack, Meg Ryan hepsi önce ayrı ayrı yerlerde karşılaşır ve çok etkilenirler. Daha sonra bir araya gelen çiftler büyük bir çekim duysalar da arada iddia vardır. Kimsenin kaybetmeye niyeti yoktur.

Kitap Reklam Aşkı kitabından daha güzeldi. Okurken eğlendim karakterleri sevdim. Asıl çift Michael ve Grace olsa da diğer çiftleri de bol bol okuyabildik. Uzun bir kitap. Önce bu kadar uzatılmasına gerek yoktu diye düşünsem de okurken sıkılmadım. Sıkıntılı olayların olmadığı keyifli bir kitap.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »