Aylardan Aşk (Sancaktarlar Serisi #1)

8 puan

Son dönemde Türk yazarlarını daha çok okumaya başladıysam benim için bu çok güzel bir şey. Artık Aiden, Christian, Cash vs. gibi erkek isimlerinin yanında Yağız, Doğan, Güven'i de okumak ve bizde de böyle erkeklerin olabileceğini bilmek sevindiriyor beni :)

Trafik kazası sonrası ölmek üzere olan Tanem şans eseri Yağız'ın çalıştığı hastaneye getirilir. Herkes umudu kesmişken ailesinin izni olursa Yağız Tanem'i hayata döndürebileceğini söylemektedir. 2 yıldır sürekli uyutularak tedavisi sürdürülen Tanem'in artık uyandırılma vakti gelmiştir. Yağız'ın bir doktor olarak nasıl mücadele verdiği, kendi içinde yaşadığı pişmanlıklar yüzünden daha çok Tanem'i hayata döndürme çabaları güzel bir kurguyla anlatılmış. Karakterlerin duyguları güzel ifade edilmiş. Tanem'in uyanmasına yakın yaşanan olaylar ile Yağız kendini bir maceranın içinde ortasında bulur. Herkes şüpheli, herkes tehlikelidir Tanem için.. Tanem'e hissettirmeden olayları çözmeye çalışan Yağız asıl tehlikenin nereden geleceğini tahmin edememiştir..

Kitapta en duygusal bulduğum yer; kendi iç hesaplaşmasını yaşayan Yağız, kazada kaybettiği ailesinin evine gittiğinde kız kardeşinin odasını incelerken, hergün yemek yediği masaya dokunurken ki hissettiklerini okuduğum yerlerdir..

Hem aşk, hem macerayı güzel ve akıcı bir kalemle sunmuş yazar. Tek sorun bence, 500 küsürlük kitabın çokta uzatılmasına gerek yokmuş. Biraz daha kısa tutulabilirdi.. 10/8 diyorum.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »