Atlantis'in Yükselişi (Poseidon Savaşçıları #1)

10 puan

Uzun zamandır okuduğum en iyi kitaplardan, yazarın sıkı takipçisi olacağımı eminim.
Çeviri olarak çok iyiydi, ki Selim Yeniçeri zaten bu konuda gerçekten çok iyi, serinin Martı yayınlarından çıkışına da sevindim çünkü çok fazla bekletmeyeceğinden eminim =))

Konu olarak içinde Poseidon'un olması zaten ilgi çekiciydi benim için ama olması gerektiği gibi yansıtılması gerçekten çok iyi olmuş. Atlantis ile ilgili konular her zaman merak ettiklerimden olmuş burda da yine Atlantis'lilerin olması, vampirlerin oması gerektiği gibi kötü olması, şekilde değiştirnlerin arada olması iyiydi. Riley'in akhasa olması yani empatik olması, Altantis'in Prensi Conlan'ın onu 'hisseder hissetmez' bağlanması ilginçti. Kitabın ilerleyen bölümlerinde detaylara girilmişti. Ama insanı hiç sıkmayan bir temposu vardı kitabın..

Alaric karakteri çok iyiydi. Poseidon'un rahibi ve Trident'in bekçesi.. Hikayesini merakla bekliyorum Quinn onu baya uğraştıracak =))

Kısacası çok iyi bir kitaptı, alın okuyun denilecek kitaplardan, okuyucuyu rahatsız edecek bir şey yoktu kitapta ve sonuna gelince resmen sayfayı merakla çevirdim devamı var mı diye :D

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »