Ateş Şarkısı (Ateş, #9)

9 puan

Serinin dokuzuncu kitabında artık herşey bir nihayete ulaşacak ama bu yolda herkes büyük bir sınavdan geçecek . Özellikle de Mac. İlk bölümde Sinsar Dubh Mac'i ele geçiriyor. Mac'in içinde büyük bir savaş var. Bir tarafta herşey yok etmek isteyen Sinsar Dubh bir yandan kara delikler ile dünya büyük tehlikede. Dan bir çok açıdan aynı ama o da arada kalmış halde. Yaradılış Şarkısı geri alınamazsa dünya büyük bir yıkıma girecek. Bunu engellemek için herkes bir şekilde birlik olmak zorundadır.
Kitap çok iyiydi. Mac'in ilk bölümdeki azmi hayranlık uyandırırken , Dan'in yaşadıklarını anlatmaya sözler yetmez. Barrons ile Ryodan için söylenecek o kadar çok şey var ki..Karakterler kitapta resmen canlanıyorlar. Her bir bölüm de kelimeler akıp gitti.
#alıntı "Cehennem,Jean-Paul Sartre'ın iddia ettiği gibi,başkaları değildi. Karanlık ve sessiz bir ortamda sonsuza dek kendi düşüncelerinizle kalmaktır." "Umut cennette çıkan bir merdiven,korku cehenneme açılan bir kapıydı. Bizler durmadan bu ikisinin arasında bocalıyorduk."
"İyi ve kötü diye bir kavram yoktu. Sadece güç ve seçenek vardı. Güç onu yönlendirdiğiniz yere doğru akıyordu."

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »