Asla Pişman Olma (Liar's Club #3)

7 puan

Yazarın Gönlünü Kimseye Kaptırma kitabından sonra çıkan serinin iki kitabı da benim için hayal kırıklığıydı. Peki bu ikinci kitaba azaran daha iyiydi ama inanması güç İlk kitabı yazan Celeste mi? ya da son iki yi!

Kitabın en olumsuz yanı başrol kızın neredeyse son 100 sayfaya kadar erkek kılığında dolanması. James yaşadığı olaylardan dolayı zarar görmüş teşkilat üyeleri için intikam almak istiyor ve bir gece yarısı evinin gözetleyen genç kızı gördüğünde anında kızımızı yakalıyor fakat sorularının cevaplarını alamadan bir kaç dakika içinde kızımız Philippa James'in kollarından kurtulup karanlığın içerisinde buhar olup yok oluyor.

James o olaydan sonra genç kızı düşünse de bir daha göremiyor! Aslında görüyor ama Phıllıpa, Phıllıp olunca James için tanıması da zor oluyor ve bu olay işte son 100 - 150 sayfaya kadar devam ediyor.

Olaylar gün yüzüne çıktığında olaylar başlıyor James'in öfkesi, Phıllapanın sırları derken o sayfalar hızlıca okunup bitiyor ama tabi ünlemle belirtmek isterim ki hepi topu 150 sayfacıkk ! geri kalan olaylar için söylenecek pek bir şey yok zaten..

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »