Asla Bir İskoçyalı Sevme (The Mccabe Trilogy #3)

10 puan

Evet bir serinin daha sonuna geldik ve şunu da belirtmeliyim ki hiçbir kitabında hayal kırıklığına uğramadığım baştan sonra aynı tatta aynı zevkte okuduğum bir seriydi genel olarak..

Gelelim kitap hakkındaki düşüncelerime.. Dediğim gibi baştan sona çok güzeldi. Mccabe kardeşler içerisinde en merak ettiğim kardeş dolayısıyla en merak ettiğim kitap da buydu ve çok memnun kaldım. Öncelikle yazara Caelen'ın kişiliğini yumuşatmadığı için ya da değiştirmediği için teşekkür ederim çünkü biz onu sert,biraz kaba,duyguları geçmişte çok incinmiş olsa da görünenin altında yumuşak bir insan yatan Caelen olarak sevdik.Birçok yazar serinin son kitabında başından beri merak edilen kahramanın kişiliğinin değiştirir ama aslında o kahramanın merak edilmesinin sebebi gizemli kişiliği ve çekici tavırlarıdır.

Mccabe kardeşlerin en küçüğü Caelen'ımıza kardeşleri tarafından 2 defa reddedilen bir gelin düşmüştür ancak onun bu evliliği istemesinin sebebi kötü karakter Cameron'a olan nefreti ve kardeşinin başka kadınla değil de sevdiği kadınla evlenmesini istediğindendir.Kitabın sonuna doğru bir sürprizle karşılaşıyoruz ki o da bizim yakışıklı, kalbini hem aşka hem de kadınlara kapatan kahramanımızın başından beri Rionna MacDonald'dan hoşlandığı gerçeğidir. Rionna içinse durum daha farklıdır. Rionna, bu evliliği klanını babasından kötü yönetiminden korumak ve yine babasının terbiyesizliklerine katlanamamasıdır.Başta Caelen, Rionna'yı yumuşatıp tamamen bir hanımefendiye çevirmeyi denese de aslında onu olduğu gibi sevdiğini fark edecektir. Yine de Rionna bu süreçte Caelen'ı mutlu etmek için daha kadınsı bir havaya bürünmeyi denemiştir. Bu zamanda birçok yönden kendini geliştirmiş,yakışıklı lordumuzun reddedemeyeceği bir kadına dönüşmüştür..Sonunda-özellikle seriyi takip edenler için- büyük bir sürpriz daha var... :)

Daha fazla uzatıp okuyacakların merakını bitirmek istemem :) Özellikle seriyi başından beri benim gibi takip edenler için daha da heyecanlı olacağına inanıyorum.Çok güzeldi,benim gibi beğeneceğinizi umarım.

İYİ OKUMALAAR :)

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »