Aşktan Kareler (Truly, Idaho Serisi 3)

10 puan

Truly kasabasında geçen güzel bir hikaye daha dedikoducu kasaba halkına baya alıştım.

Natalie'nin evliliğinin son yılları hamile kalabilmek için uğraşarak geçmiştir. Tam hamile kalıp mutlu haberi kocasıyla paylaştığı günün sabahında kocasının çalıştığı yerde ki herkesi dolandırdığını ve genç sevgilisiyle kaçtığını öğrenmiştir. Kocası tutuklanmış kendisi de bu hayal kırıklığının ardından büyüdüğü kasabaya Truly'e dönmüştür. Yazarın kitaplarını okuyanların hiç yabancı olmadığı bir yer. Yıllar sonra hayatını düzene koyar bir fotoğraf dükkanı vardır. Kızı beş yaşına gelince yeni bir komşuları olur Blake.

Blake Deniz hava kara altıncı timinden emeklidir. Harp tarihinde ki en ölümcül nişancılardandır.Babasının yolundan ilerlemiştir. Birçok ülkede düşmanla karşı karşıya gelmiş ülkesine hizmet etmiştir.Bir sandık dolusu madalyası,takdir şeridi vardır. Bir yıl önce donanmadan emekli olduktan sonra becerilerini kiralık katil işinde kullanmıştır.Özel bir askeri güvenlik şirketi için çalışmıştır. Alkol bağımlılığıyla mücadele halindedir. Bazen eski hatıraları canlanır, hayaller görür. Yine duygusal olarak çöküntüde bir erkek. Idoho'nun Truly bölgesinde bir eve taşınır. Natalie'nin yan evine taşınınca ikilinin yolları kesişmiş olur. Ayrıca bu evde önceden Nick ve Delaney çifti altı çocuğuyla yaşıyormuş. Birde Sırlar Aşka Engel Mi kitabından Mick Hennesey de vardı. Bu karakterleri çok sevdiğimden tekrar görmek mutlu etti. Unutmadan Blake'nin en yakın arkadaşı ise Vince oda sevdiğim karakterlerden.

Natalie'nin kızına bayıldım çok tatlıydı. Gülerek okuduğum çok yer oldu. İkiliyi sevdim ama sonunu pek sevemedim. Yazarın diğer kitaplarından böyle sonlara alışığız ama bu diğerlerine göre daha azdı yarım kalmış gibi oldu. Her şeye rağmen hemen biten keyifli kitaplardan.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »