Aşkta Yalan Olmaz (Beau Monde, #3)

10 puan

Lisette Lavigne , bir önceki kitapta kardeşi ile Daniel'in gemisine gelmişti ve öncesinde yaşananları okuduktan sonra devam ediyor kitap.
Lisette babası öldükten sonra kardeşi ile kalmıştır. O zor dönemde kendisine yardım eden adam ile nişanlanmıştır. Nişanlısının gerçek yüzünü öğrenip amacının çeyizi ve kardeşinin mirası olduğunu anlayınca New Orleanstan İngiltere'ye kardeşi ve kuzeni ile kaçmaya karar verir. Onları götürebilecek tek gemi ise kaptan Daniel'in gemisi Cecily.
Daniel gemisinde kadın yolcu olmasına asla izin vermez. Bu yüzden Lissette ve ailesini kabul etmez. Lisette Daniel ne isterse vermeye hazır olduğundan kedisini dul sanmasına izin verir ve böylece Daniel'i ikna eder.
Daniel beş yıl önce bir evlilik geçirmiştir. Karısı Cecily'nin evlerinde kaldığı dönemde karısı birlikte olabilmek için elinden geleni yapmış yatağına girmiştir. Ailesine yakalanınca evlenmek zorunda kalmıştır. Cecily evlenmeden önce sevgilisinden hamile kaldığı için ilaçlar kulanmıştır. Az alması gereken ilaçları çok alması ölmesine neden olmuştur. Cecily ile sürekli kavga ettiklerinden karısı öfke nöbetleri geçirdiğinden Daniel ölümünden kendisini suçlamıştır. Bir daha aynı şeyleri yaşamak evlenmek istemez.

İlk karşılaştıkları andan itibaren ikili birbirinden etkilenir. Gemide zaman geçirdikçe daha çok yakınlaşırlar. Lisette'nin nişanlısı ise peşlerine düşünce Lisette'i koruyabilmek için evlenirler. Nişanlısı ile yüzleşip gemi yolculuğu bitince olaylar bitmez. Bir yandan evliliklerinin tadını çıkaran ikili bir yandan ortaya çıkan peşlerini bırakmayan nişanlı ve başka düşmanlar ile uğraşmak zorunda kalır. Bir de kıskançlık ikilinin arasına girince olaylar iyice büyür.

Önce ki kitapta Daniel ile yola çıkan Amelia ve Jake çiftide evleniyor ve Amelia'nın hamileliği ilerliyor. Yine ikinci bir çift daha var. İkiliyi çok sevdim önce ki kitapta Daniel ilgimi çekmişti ve hikayesini merak ediyordum. Çok sevdim kitabı, ikili de olaylarda güzeldi sıkmayan olayların eksik olmadığı bir kitap. Yazarın kitaplarının çevirisinde büyük sorun olsa da seride en sevdiğim kitap oldu.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »