Aşkın Kollarında (American Heiresses, #2)

Profil Resmi
9 puan

Aşkın Kollarında

Aşk bazen sizin adım atmanızı bekler.Kişi doğruysa,zaman ve mekan doğru olmak zorunda değildir.

Clara için de doğru olan yalnızca kişiydi.Gerçi bundan bile emin değildi.Çapkınlığıyla nam salmış bir adama güvenmek doğrusu pek kolay değildi.Ama Clara sebebini bilmediği bir şekilde o adama,Seger’a karşı konulmaz bir arzu duymuştu.Hem de bir maskeli baloda,yüzünü bile görmeden.
Yanlış,yerde yanlış zamanda olsa da doğru kişiye kapıldığını hisseden Clara,Seger’ı yeniden görmek için aynı baloya tekrar katılmayı bile göze alacak,aşk için pek çok ‘’çılgın’’adım atacaktır.
Aşkı hissettiğinde onu yakalamaya çalışan Clara,Seger ile gerçekten tanıştığında tutkuları arasında erirken,kimseye bağlanmayı istemeyen,günübirlik ilişkiler yaşayan Seger ise fark etmeden Clara’yı daha çok arzular hale gelecektir.
Yalnızca arzular üzerine bir ilişki kurduklarını düşünürken Clara kendini aşkın kollarında bulacak ve Seger’ın sarsılmaz kale gibi duran kalbi Clara’nın karşısında yerle bir olacaktır.
Seger’ın yıllar önce maziye gömdüğü eski sevgilisi her seferinde Clara’nın aşklarını sorgulamasına yol açarken,Seger’ın bir daha aşık olabileceğine inanmayışı birlikteliklerini beklenmeyen sınavlarla karşılaştıracaktır.
Sinsi planlar çeviren Seger’ın üvey annesi ve kuzeni ,,Clara ve Seger için kötü sonlar hazırlarken Seger aşk karşısında pek çok zorlu karar vermek zorunda kalacaktır.
Aşkı yakalamaya çalışırken kaderin oyunları Clara’ya neler getirecektir?
Seger aşk denen şeyi yeniden hissedebilecek midir?
Peki ‘’Aşkın Kollarında’’ olmak geçmişi ve diğer her şeyi unutturabilecek midir?

Sayfalar sizi 1800’lü yılların İngiltere’sine götürürken bu yolculuğa hayır diyemeyeceksiniz.Daha ilk sayfalardan kitabın sürükleyiciliğine kapılıyor,lordlar,dükler,düşeslerle tanışıyor ve aşkı tadıyorsunuz.Arzu dolu sahnelere yer verirken,tutkulu betimlemelerle buluşuyor,kendi yüzyılınızdan sıyrılıp başka bir yüzyıla adım atıyorsunuz.
‘’Aşık olurken bunu anlamazsınız.Yalnızca Aşkın Kollarındayken fark edersiniz.’’

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »