Aşkın Günahı (Penwich Erdemli Kızlar Okulu #1)

10 puan

Kitap serinin ilk kitabı. Fallon, Evie ve Marguerite Penwich Erdemli Kızlar Okulu'nun acımasızlılarına, aç, susuz kalmalarına, dayaklarına katlanan birbirine destek olan üç arkadaştır. Kızlar bir gece yıldız kaydığında dilek dilerler. Evie macera, Marguerite önemli olmayı, Fallon'da bir yuvası olmasını diler. Böylece dileklerini gerçekleştirecekleri seri başlar.

Fallon'un babası bahçıvan olarak çalıştığı evin sahibi, kendisini bir çiçek için dünyanın bir ucuna gönderdiği yerden dönememiş ölmüştür. Kimsesiz kalan Fallon'u ev sahibi Penwich Kızlar Okukuna göndermiştir. Orada Fallon zor günler geçirir aç kalır, dövülür ama çok güzel iki dost edinir. Okuldan ayrıldıktan sonra çalıştığı yerlerde uzun süre kalamaz çünkü patronlar bir şekilde ona asılır ve işi bırakmak zorunda kalır. En son çalıştığı evin genç oğlu kendisine asılıp sıkıştırınca kaçar peşinden gelen çocukla mücadele ederken oradan araba ile geçen Dominic Hale zor durumda olduğunu düşünüp yardıma gelir. Dominic arabası ile gideceği yere kadar götürür bu kısa yolculukta ikisi de birbirinden etkilenir. Dominic kasten Fallon'u kışkırtır birlikte olmak istediğini açıkça belli edip kartını verir. Fallon ise dünya dursa evinin eşiğinden geçmeyeceğine dair yemin eder ama kendini Dominic'in evinin önünde bulur. İş için Dominic'in evine gönderilir. Fallon para biriktirip özlemini çektiği yuva için ev almayı istediğinden mecburen işe girer ama kendisini koruyabileceğini düşündüğü bir kılıkla erkek kılığıyla işe girer.

Dominic İblis Dük olarak anıldığı ismin hakkını veren bir adamdır. Küçükken büyükbabasının kendisine tuttuğu bakıcının yaptıkları yüzünden kalpsiz hiçbir şeyi umursamayan biri olmuştur. Kendisini içki, kumar ve kadınlara adamış, şehir şehir gezmiş ama bir türlü huzursuzluğunu atamamıştır. Dominic söylemese de içten içe yuva isteyen biridir.

Fallon'un çalışmaya başlamasıyla olaylar başlar. Fallon önce Dominic'den kaçar onun odasına bir daha girmeyeceğine dair de yemin eder ama her yeminini tutamadığı gibi bunu da tutamaz ve oda hizmetçisi olur. Fallon zaten etkilendiği adamdan vakit geçirdikçe daha çok etkilenir onu her kadından kıskanmaya başlar. Dominic ise ilk karşılaştıkları anın etkisinden kurtulamamıştır fazlasıyla hareketli özel hayatına rağmen hala Fallon'u düşünür. Fallon'un gerçek kimliği ortaya çıktıktan sonra da işler değişir.

Yazarın yıllar önce Düğün Gecesi kitabını okumuştum uzun bir aradan sonra başka bir kitabını okudum güzeldi sevdim.
Okuduğum tüm kitaplarda hemen hemen her erkek çapkın olurdu ama Dominic fazlasıyla hakkını verdi bir an boş kalmadı. Farklı olduğu tek konu fazla çapkın olması değil göğsünde ki yılan dövmesi, resim yapması etkileyiciydi.
Fallon'a ne zaman dönüp baksam bir adam seni mıncıklıyor demesi çok hoşuma gitti bir an kızı yalnız bırakmaya gelmiyordu gerçekten ne çok beğeneni vardı.
İkiliyi sevdim, kitap güzeldi. Kusursuz bir kitap olmayabilir ama okurken keyif aldım hiç sıkılmadım. Sonunda bir yuvaya kavuşmaları çok güzeldi.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »