Aşka Karşı Koyma (Beau Monde, #4)

8 puan

Leydi Vivian Worth yedi yaşında iken ailesini kaybetmiş ve abisi ile kalmıştır.
Bir leydi nasıl davranır çok iyi bilir ama etrafta etkileyecek kimse yoksa kurallara uymayı aptalca bulur.
Foxhaven on ikinci dükü Luke Forest ile nişanlıdır. Nişanlısı kendisini araştırması için birini gönderecektir. Hiçbir eksik bulmaması için elinden geleni yapmaya kararlıdır. Fakat yarı çıplak bir şekilde yüzerken nişanlısına yakalanınca işler karışır. Karşısındakini nişanlısının gönderdiği kişi sanan Vivian o durumdan kurtulabilmek için fırtına da yanlış yola saptırır eve gidip tanınmayacak bir hale getirir kendini.

Luke ne kadar yanlış yola saptırılsa da evi bulur ve nişanlısının karşısına çıkar. Önce gördüğü su perisinin orada çalışan biri olduğunu sanır ama Vivian'ı görür görmez tanır. Vivian tanınmadığını sanır. Hatta Luke'nin gördüğünün sütçü kız olduğunu söyleyerek sütçü kız kılığına bile girer ama sonuç değişmez Luke daha ilk görüşte tanımıştır.
Luke oraya babası ve Vivian'ın abisi arasında yapılan evlilik anlaşmasını feshetmek için gitmiştir. Vivian evlenmezse manastıra gideceğinden Luke'i ikna etmeye çalışır. Fakat Luke evlenmemeye kararlıdır. Macera peşinde olmak istediğinden Vivian'a bir eş adayı bulmaya karar verir. Tabi ki hiçbirini beğenmez ve bir süre sonra pişman olur. Nişanlısını kimseye bırakmamaya kararlıdır.

Luke önce ki kitaplarda ki Drew'in abisi bu yüzden kitapta bol bol Drew ve Lana çifti var iki kızları ile. Ayrıca diğer bir erkek kardeş Richard'da ortaya çıktı.
Kitap yormadan ilerliyor. Akıcı ama ilk sayfalarda ki hareketlilik daha sonra azalıyor. Başlarken sevdim ama daha sonra bazı bölümlerde sıkıldım. Nişanlanma sürecine çok hızlı bir geçiş oldu. Olaylar genel olarak hızla geçildi. Kitap zaten kısa yormadan ilerlediğinden hemen bitiyor.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »