Aşka Adanmış Bir Gün (MacKinnon’s Rangers #3)

10 puan

Bir üçlemenin daha sonuna geldim.
Serinin ilk kitabı Teslimiyet'i yıllar önce okumuş fakat kalan kitapları da bulamayınca uzun süre ara vermek zorunda kalmıştım. Günahkar'ı sahaftan, bu kitabı ise tekrar satışa sunulduğunda aldım ve ikisini de kısa sürede bitirdim. Karakterler oldukça gerçekçi bir şekilde yazılmış yanılmıyorsam süren savaş ve cepheler, müttefikler vs de gerçekti ki bu benim tarihi aşk romanlarında en sevdiğim şeydir. Çoğunluğu kurgu olsa da o dönemi, savaşı, kayıpları, çaresizliği karakterler ile beraber bende hissettim.
Serinin son kitabı en küçük kardeş Connor MacKinnon'un hikayesi.
MacKinnon kardeşler yıllar önce William Wentworth'un komplosu yüzünden İngiliz Kolonileri'nde bir savaşçı birliğinde görev almak zorunda kalırlar. Ona karşı nefretleri hiç geçmez, özellikle Connor'un. Yıllar sonra kardeşlerinden biri emekli olup diğeri de ihraç edilince Komanda birliğinin başına Connor geçer. Aldığı yeni görevi ise nefret ettiği adamın yeğenini kurtarmaktır.
Leydi Sarah, yaşadığı skandaldan sonra Londra'dan sürgün edilir. Kolonilerdeki dayısının tek çaresi olduğunu düşünerek onun yanına gideceği sırada Şavni kabilesi tarafından kaçırılır. Kurtarılması neredeyse imkansızdır. Tabi MacKinnon kardeşlerden biri söz konusu olunca imkansızlığın içinden zor da olsa sıyrılmayı başarırlar.
Bu kitabı üçlemenin diğer kitapları kadar çok sevdim hepsi birbirlerinden harikalardı ve okurken biraz buruktum oldukça sevdiğim bir seri oldu tadında, güzel bir şekilde son buldu. Connor ve Sarah'ın sevgilerini iliklerime kadar hissettim.Kitap 528 sayfa olmasına rağmen her şey tadında ayarındaydı. Uzunluğu sizi yanıltmasın hiç de boş uzatmalar yer almıyor kitapta. Yan karakterler ve diğer kardeşler ile kitap çok güzel bir bütün olmuş. Lord William'ı çok sevmezdim ama bu kitapta bayağı üzüldüm ona keşke onun kitabını da okuma şansımız olsaydı. Yurt dışında bir novella da yer alıyormuş geleceği hakkında ipuçları tabi biz bunu okuyamayacağız.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »