Aşka Adanmış Bir Gün (MacKinnon’s Rangers #3)

10 puan

Connor MacKinnon, abileri Iain ve Morgan New York'a çocukken gelmişlerdir. Anne ve babaları ölmüştür. Sınırda büyümüş vakitlerini barbarların arasında geçirmişlerdir. Dedeleri genç veliahtın kaçmasına yardımcı olduğu için hain ilan edilmiştir. İngiliz kralının oğlu kasap klanlarını dağıtmış, her yeri yakıp yıkmış ve katletmiştir. Iain ise dedesi dedesi hayatına karşılık tutsak edilmeyi kabul ettiği için kurtulmuştur fakat kardeşleri ile cinayet suçundan dolayı asılmaktan kurtulmak için Lord William'ın emri altında ki komando birliğinin lideri olmayı kabul etmiştir. Iain'in ve Morgan'ın yerleşik hayata geçmeleri sonucu Connor Komando birliğinin başına geçmiştir. Komutanı Lord William 'dan ise nefret eder hatta onu öldürmek bile ister.

Sarah Woodville bir Marki kızı ve Lord William'ın yeğnidir. İngiltere de adı skandala karışınca ailesi tarafından sürgüne gönderilir. Gönderildiği yerde de istenmeyince suçsuz olduğuna dayısının inanacağını düşünüp gemiyle dayısının yanına gider fakat Şavniler tarafından kaçırılır. William tarafından yeğnini kurtarması için görevlendirilen Connor da Joseph ile bu maceraya atılır.
Şavnilerin lideri Katakwa Sarah'ı tecavüze uğrayıp öldürülen karısının intikamı için kaçırmıştır ve Sarah ile evlenecektir. Connor da Sarah'ı kurtarmak için Katakwa'ya meydan okur onunla dövüşür kazanınca da Sarah ile evlenmesi gereken kişi kendisi olur üstelik gece evliliklerinin gerçekleştiğini izleyecek bir şahitte yanlarında olur. Bu zor anları atlatıp kaçmayı başardıktan sonra kaçınılmaz son olur ve ikili birbirine aşık olur. Bütün zorluklara rağmen kaleye dönmeyi başarırlar tabi William gerçeği öğrenince olay çıkarmadan duramaz Connor'a bin kırbaç cezası verir. Bunlar Connor'u yıldırmaz aşkı için her şeye katlanır. Tabi Sarah da.

Kitap çok çook güzeldi. Elimden bırakamadan okudum bitmesini istemedim. Sonunda o büyük mutlu aileyi okumaktan daha çok keyif aldım. Bu üç kardeşe de hikayelerine de bayıldım. William'dan nefret ediyordum geçte olsa aklının başına gelmesi güzel oldu. Ve Pamela Clare kesinlikle en sevdiğim yazarlar arasında yer alıyor umarım daha fazla kitabını okuyabiliriz.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »