Aşk Şans İşidir (Lucky Harbor, #4)

9 puan

Şanslı Liman serisinin ilk üç kitabında üç kız kardeşin Şanslı Liman'a gelmesi ve hayatlarının aşklarıyla tanışmalarından sonra yazarımız şirin kasabasını terketmek istememiş ve yoluna kasabadaki kişilerle devam etmiştir. İlk durağı kasabanın iyi kızı Mallory (ki bu üçüncü kitapta Sawyer'ın eski kız arkadaşı olarak tanıtılmıştı). Tabii onun arkadaşları Amy ve Grace de sırasını bekliyor diye tahmin ediyorum. Hile yapıp yazarın resmi sitesine gitmiyorum ve çıkacak kitabı merak ederek bekliyorum. Sıradaki kim olacak diye.
Seri aynı eğlenceli temposuyla devam ediyor. Bu kitapta kasabaya gelen Gizemli Yakışıklı Facebook sayfasının bir numarası oluyor ve tabii Mallory'nin kalbinin de.
ABD'li yazarlarda fark ettiğim biri durumu burada belirtmek isterim ki (Rachel Gibson, Emily March ve birçok Harlequin yazarı) kurgu kasabalarında mutlaka özel harekatlardan birileri yaşıyor, halen görevde olan arkadaşları görev sonrası travmalarını atlatmak için oraya gelince ya mesleklerini bırakıyor ya da ara ara ortadan kaybolarak dünyayı kurtarmaya (!) devam ediyorlar. (sanırım artık bu da bir şablon olmuş).
Fazla derine inmeden, sıkılmadan zaman geçirmek için ideal kitaplardan.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »