Aşk Her Şeyi Affeder Mi?

8 puan

Aşk Her Şeyi Affeder Mi? kitabında tam olarak ilk defa bir karakterin davranışı için bu kadar ikilemde kaldım. Ne diyeceğimi gerçekten bilmiyorum.

Kitabın konusuna kısaca değinecek olursam, Paris'te geçmişinden kaçan bir kadının demir gibi sert bir adam ile tanışması. Tabi demir ancak Burcu karşısında bükülüyor çoğu yerde orası ayrı. Demir ve Burcu'nun arasında alevlenen tutku, Demir'in kelimenin tam anlamıyla yakıcı öfkesi, Burcu'nun huzuru arayışını okumak oldukça heyecanlıydı benim için.

Kitap yazım tarzıyla oldukça akıcı fakat uzun süre de bitirmemin nedeni tamamıyla vaktimin olmamasından kaynaklıydı. Bu gece hırs yaptım süründürdüğüm yeter dedim ve kalan 250 ya da daha çok sayfayı birkaç saat içerisinde bitirdim.

Arka planın oldukça hareketli olması, karakterlerin gerçekten de akılda kalıcı ve ne bileyim, ben samimi buldum.

Çilek Mevsimi kitabını okuyan bir arkadaşım bana Demir kitapta bir konuda pişman ama ne bilmiyorum demişti. Ben de düşündüm o kadar uzun yıl ne oldu unutamadığı. Ama sonra o yaptığı şey... Demir kusura bakma seni başlarda oldukça sevdim, kitaba da bayıldım ama o olaydan sonra bir müddet gelme aklıma. Böyle şeylerde hassas olan biriyim Burcu Büyükyıldız bence bu sayfaları oldukça ikileme düşen karakterleri hissettirebilecek bir biçimde yazmış başka biri olsaydı kitap batacaktı tamamen belki.

Aşk her şeyi affeder mi öğrenmek istiyorsanız bu kitabı okuyabilirsiniz. Sonuç belki sizi memnun eder, belki etmez, başta da dediğim gibi ilk defa bayıldığım bir kitap için bu kadar ikilemde kaldım.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »