Aşk Falcısı

7 puan

Sophie bulunması zor kitapların satıldığı bir kitapçıda çalışır.Normal bir hayatı varken kişisel yatırım danışmanı olan altı yıllık sevgilisi Doug onu terk edince her şey değişir. Çoğu şeyi tek başına yapamayan sevgilisi tek başına nasıl yaşayacaktır. Bu yüzden daha fazlasını öğrenmek ister ve onu gözetler. Sonsuza dek mutlu yaşayacaklarını hayal etmiştir ve pes etmemeye kararlıdır. Sevgilisinin onu tekrar istediğini,onsuz yaşayamayacağını anlamasını ister. Bu yüzden onu eve geri getirme operasyonuna başlar. Arabasını park ettiği yerleri değiştir,binasına çoraplarının tekini çalabilmek için girer. Ona göre eşi olmayan çoraplar hayatının Sophie'siz olmadığını gösterecektir. Fakat onu başka bir kadınla flört ederken görür.Saklandığı lavabo altında kötü haldeyken yardımına orada oturan Nick yetişir. Sonrada tesadüfen iş yerine gelince Nick hayatına girmiş olur.

Nick öğretim görevlisidir. Paranormal olayları araştıran PİBAK üyesidir. Medyumlarla ilgili bir makale üzerinde çalışır. Özellikle araştırdığı medyumun bir sahtekar olduğuna inanır. Doug'un yeni sevgilisi de medyuma gider. Eğer bir medyum ona Doug'u bırakmasını söylerse ayrılacaklar ve Doug eve Sophie'e dönecek her şey yoluna girecektir.
Arkadaşı tüm yaşamını Doug'un istediği gibi şekillendirdiğini düşünüp barışmalarını istemeyince yardım etmez ve yardımına yine Nick yetişir. Hatta Doug ileri gidip yeni sevgilisi ile tanışmasını isteyince Nick yine imdadına yetişir ve onu sevgilisi olarak tanıtır.

Planı işe yarar fal bakar ve baktığı fallar çıkınca bir anda kendini radyo programında bulur. Ünlü bir falcı olmuş sevgilisini geri döndürmüştür fakat mutlu değildir çünkü hayatına Nick girmiştir.

Konu güzeldi yazarın üslubu farklıydı. Sophie'nin bazı saçma davranışları ve Nick ile daha fazla zaman geçirmemeleri dışında gayet iyiydi.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »