Aşk Çok Yakında (Chicago Stars, #6)

10 puan

Annabelle önce ki kitaplardan tanıdığımız Molly'nin arkadaşıdır. Tüm ailesi başarılı ve hayatları yolundadır. Annabelle ailenin başarısız olan tek bireyidir. Ailesi kendisini hep ezip geçmiştir.Annesi başarısızlığını sürekli kendisine hatırlatır ama o başarılı olmaya kararlıdır. Küçümsenmekten,pek çok insanın kendisini ezmesinden ve kendini bir başarısızlık örneği gibi hissetmekten bıkmıştır. Büyükannesinin ölümüyle çöpçatanlık işinin başına geçmiştir ve burayı kurtarmak zorundadır. Şirketi modernleştirmeye çalışır. Çöpçatanlık şirketine Molly'nin kocası Kevin'ın menajeri Heath'i eklemeye kararlıdır. Şirketi için bu büyük bir olaydır. Heath ekonomik geleceğinin anahtarıdır. Başarı elde etmek istiyorsa Heath için bir eş bulmak zorundaydı.Bunu başardığı zaman haber hızla yayılacak ve şirketi Şikago'nun en rağbet gören çöpçatanlık firması olacaktı.

Heath başarılı ve hırslı bir adamdır. Zorlu bir çocukluk geçirmiştir ve evlilik için ince eleme yapar. Çok fazla zamanı olmadığı için adayları bulma işini çöpçatanlık şirketine bırakmıştır. Aslında çalıştığı bir çöpçatanlık şirketi vardır ama Annabelle büyük uğraşı sonunda çöpçatan şirketine Heath'i de dahil etmeyi başarır. Eğer seçtiği kadını beğenmezse Annabelle onu bir daha rahatsız etmeyecektir. Heath'ın ise bir isteği vardır tanışma toplantılarına Annabelle'in de gelmesini ister. Annabelle hem kendi adayları hem de rakip çöpçatan şirketinin adayları ile görüşmelere katılır. Böylece ikili sürekli bir araya gelmeye başlar.

Kitapta birbirini kullanma,kıskandırma,sürekli bir araya gelme derken aşk kaçınılmaz oluyor. Önce Annabelle aşık oluyor tabi Heath kendi duygularından habersiz ama bu süreç nedense yavaş ilerliyor. İkili kitap boyunca sürekli yan yana olsa da duygusal anlamda bir şeyler olmuyor sonlara doğru baya hareketleniyor.

Yazara bayıldığımı bir kez daha belirtmek istedim. Yazarın her kitabında öyle güzel,farklı hikayelerle karşılaşıyorum ki hayran olmamak elde değil.
Önce ki kitapların karakterleri de kitap boyunca vardı ve onları yıllar sonra evli,mutlu,çocuklu görmek harikaydı.
Yine bu kitapta da iki hikaye var. Nedense ikinci hikayeler ilgi çekici oluyor sevdim onları.
Yazarın önce ki kitaplarından farklı gelse de kendileri için en mükemmeli bulan çift ve diğerleri okumaya değerdi.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »