Aşk Çok Yakında (Chicago Stars, #6)

10 puan

Heath Champion'a aşık oldummmm... Kısa ve net kitap tek lokmalıkkkk ağızda dağılan en sevdiğiniz şekerlemeler vardır ya iste tam da onlar gibi. Annabelle ve Heath'in sahneleri, ikili diyalogları ve iliskileri 10 numara 5 yıldızdı. Okurken cok buyuk bir keyif aldım.

Serinin diger kitaplarındaki karakterler de öyle güzel olaya dahil olmuslar ki tıpkı gecit töreni gibiydi. Her kitaptan bir parmak bal aldık.

Ve son olarak Pippi Pippiiii Pippiiiiiii sen ne tatlı bir cocuksun yahuuu. SEP in cocuk karakterlerine ve de cocuklarla alakası olmayan adamlarla bu veletleri soktuğu diyaloglara bayiliyorum. Hatun yazmayı biliyor arkadas.

Ve şunu da demeden gecemeyecegim. SEP öyle düşünceli bir yazar ki, okuyucularına verdigi degeri yazdiklarindan anlayabiliyorsunuz. Eski kitaplardaki aşık oldugumuz adamlar bu kitapta 50 lilerine yaklasmis kisiler olmuslar. Ama bunu bir an olsun hissetmedim. Ozellikle dış gorunuslerinden bahsetmemis ne Dan'in ne de Kevın 'ın. Phoebe ve Molly daha ön planda tutularak hayallerimizdeki adamların aynı sekilde kalmalarını saglamayi dusundugunu hissettim ben okurken. Dogru veya yanlış. Ama SEP e olan saygım daha da bir çoğaldı bu sahneleri okurken^^
Veee Bodie ve Portia yı da unutmadimmm. Hahahaha catlaklar buldu birbirini iste :P

Serinin son kitabi umarım yeni Stars oyuncumuz Dean Robillard ' dırrr.. su sırlı geçmiş neymis pek bir merak ettim doğrusu haha:))
özetle okuyunnn isteeee bu kitabı (Y) ♡

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »