Aşk Cephesi

8 puan

Victor Bramwell İngiliz ordusunda yarbaydır. Sekiz ay önce sağ dizinden yaralanmış ve bu durum hayatını darmadağın etmiştir. İyileşme döneminden sonra kumandanlığını geri almaya giderken Spindle Koyu'nda koyunlar yanında bulunan kuzeni ve arkadaşı ile yollarını kapatır. Kuzeni koyunları korkutup kaçırtmak için barutlarla bir patlama ayarlar ve bu durum Bram'ın patlamayı duyup gelen Susanna ile tanışmasına sebep olur.

Susanna Finch yaşadıklarından sonra Spindle Koyu'nda sağlıksız,skandala karışmış,evliliğe inancını yitirmiş,utangaç,sorunlu genç kızların vasileri tarafından getirildiği bir yer kurmuştur. Deniz havasının hastalıkları tedavi edeceğine inanmışlardır. Susanna onların sadece kendileri olabilecekleri bir yere ihtiyaçları olduğunu bildiği için bu yeri kurmuştur. Her şey yolunda iken gelen Bram ve yanındakiler tüm hayatlarını değiştirir. Görür görmez kendisi öpen Bram'ı önce savaşta kafayı yemiş zavallı erkeklerden biri sanır fakat sonra onun babasının yanına geldiğini öğrenir.

Susanna'nın mucit olan babası aynı zamanda kraliyet danışmanıdır. Kral naibine tavsiye verdiğinden Bram birliğini geri almasını sağlaması için yardım ister. Fakat sakatlığının hala düzelmediği düşünüldüğü için Rycliff Kontluğu verilir. Unvan dışında bir de kalesi olacaktır karşılığında da milis kuvveti kurma görevini üstlenecektir. Yirmi dört kişilik bir birliği eğitmesi istenilir bunu yaparsa çok daha fazlasını elde edebilecektir.Mecburen görevi kabul eden Bram büyük bir sorun ile karşılaşır neredeyse hiç erkeğin olmadığı kız kurusu koyundadır.
Ne yapmak isterse istesin hep karşısına bir kadın çıkar. Bir de kadınların lideri Susanna'ı ne zaman görse saçtıkları kıvılcım vardır. Birbirlerini düşünmeden işlerine odaklanamazlar. Durum böyle iken yakınlaşmaları fazla uzun sürmez.

Baya renkli,eğlenceli,farklı bir kasaba var tabi insanları da öyle.Dönemin aksine kadınlar daha özgür ve istediklerini yapabiliyor bu durum güzeldi.Serinin sonra ki kitaplarının karakterlerine de değiniliyor. Sıkmayan,aksiyonsuz bir aşk hikayesi.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »