Aşk Bir Masalmış

8 puan

Darby , bir iç mimardır. Yaşadığı ilişkilerden sonra gerçek aşka olan inancını kaybetmiştir. Bu yüzden erkekler ile ilişkisini kesmiştir. Diğer ilişkilerinden aldığı dersleri de not almıştır. Bir daha asla böyle bir hata yapmamaya kararlıdır. Müşterileri ile gittiği yemekte ayakkabısının topuğu bir çukura girer ve rezil olmaktan Jake sayesinde kurtulur. Böylece karşısına çıkan Jake işleri değiştirir. Önce Jake'e bir şans vermemek konusunda kararlıdır. Defterine yeni birini ekleyip,yeniden üzülmeyi hiç istemez.

Jake zengin,yakışıklı başarılı biridir. Darby'nin düşüncelerini değiştirmeye,onu ikna etmeye çalışır. resmen bir kaçma kovalama başlar biraz uğraşsa da Jake neyse ki sonu mutlu son.

Beğenerek okuduğum bir kitaptı. Darby'nin Beyaz Atlı Prensleriyle olan mücadelesi güzeldi. Vaka çalışmalarına bayıldım. Darby'nin sürekli bir yerlerden eski sevgililerinin çıkması biraz sıktı. Jake'i sabrından dolayı kutluyorum her şeye katlandı resmen bundan dolayı onu çok sevdim. Kitap akıcıydı sıkmadı.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »