Aşk Bir Masalmış

8 puan

3 gündür yoğunluktan okuyamadığım kitabımı nihayet bitirdim. Romantik komedi tarzında bir kitap. Darby zamanında ilişkilerinden hep ağzı yanmış bir kızımız olduğundan yoğurdu üfleyerek bile yemeyip, yoğurdu tümden hayatından çıkarmış birisi. Günün birinde çok sevdiği restoranstta yemek yerken tesadüf ederi Jake ile tanışır. Jake'de Darby'de birbirlerinden erkilenmişlerdir ancak Darby'nin ilişkilere karşı olumsuz tavrı yüzünden birbirlerine yaklaşamıyorlar. Jake'in Darby'i ikna etmekten vazgeçmemesi büyük azim bence. Şahsen o kadar dayanabileceklerini sanmıyorum erkeklerin. Hoş, güzel bir romantik komediydi. Darby'nin sürekli ilişkilere olumsuz bakış açısı ve aşka inanmaması belli bir sayfadan sonra sıkmaya başladı, o noktada kitabın gereksiz yere uzun tutulduğunu düşünüyorum. Sonuç: Okunulur.. 10/8

-----------------------------------------------------------------
"Bir keresinde kadınların erkekleri değiştirebileceklerini umarak evlendiklerini, erkeklerinse kadınların asla değişmemelerini umduklarını okumuştum."

------------------------------------------------------------------

"Raftan bir kitap alıp yerine geri koydum.
"-Etkileyici bir şey. Ne kadar korkunç olursa o kadar iyi." diye cevap verdim."
"Jake parmak eklemlerini koluma değdirerek elini aşağı doğru indirdi. Teninin benimkine değdiği her noktaya kan hücum ediyordu."
"-Beni arayıp gelmemi istemen için ne kadar korkman gerekiyor"diye sordu."

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »