Aşk Başka Bir Şey

9 puan

https://birumuthayal.blogspot.com/2018/07/fatih-murat-arsal-ask-baska-bir-sey.html#more

Temmuz ayına, en çok merak ettiğim kitapla giriş yaptım. Daha fazla dayanamadım, ne kadar başlarken yavaş yavaş, sindire sindire okuyacağım desem de nasıl bitti anlamadım su gibi akıp gitti.
Kısaca konusundan bahsetmek gerekirse; Sorumsuzca yapılan bir kaza, Harun’un ailesini yok ederken Işıl’ın geleceğini belirledi. Harun kaybettiklerinin büyüklüğü karşılığında, doğal olarak intikam istiyordu. Başta Işıl’a yaptığı teklif sırf onu kendinden uzak tutmak için yapmış olsa da Işıl’ın ailesi için fedakârca tutumu işleri çığırından çıkarmış oldu. Ben en çok İsmet’e kızdım bencilliğinden dolayı sonra da Işıl’a kızdım kardeşini korumak istemesini anlarım ama yaptığı fedakarlığı biraz fazla buldum. Kardeşinin önünü kesmek yerine ödül verir gibi tavrını da ayrıca sinir bozucu buldum. Harun’a da sunduğu teklif için kızdım ama yaşadığı acı olay yüzünden mi ya da diğerlerine olan kızgınlığımda dolayı mı bilmem o kadar kızdığımı hissedemedim Harun’a. Nur Sultanı ise çok sevdim, hayran olunası bir kadın.
Severek okuduğum bir Fatih Murat Arsal kitabı daha oldu.


----------------------------------

“Bana bir erkek çocuk vermeni istiyorum.” diye tekrar etti genç adam.
Işıl’ın irileşmiş gözleri birden öfkeyle dolmuştu. “Ben de yanlış duyduğumu zannetmiştim! Bu nasıl iğrenç bir teklif böyle? Beni sınamak için yaptığınız bir şakaysa eğer…”
“Şaka değil!” dedi adam onun sözünü keserek. “O çok değer verdiğin kardeşin sayesinde bir katliam yaşandı! Burlu sülalesi tarihten tamamen silinecekti az kalsın. Senin küçümsediğin bu kaza bizim hayatımızı nasıl değiştirdi biliyor musun?” Işıl duraklamıştı. Onun öfkesi ile susmuştu. “Evimizin içi artık bir mezarlıktan farksız!”

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »