Arzunun Kıyısında (Notorious, #3)

10 puan

Brynn Caldwel ve beş erkek kardeşinin annesi on iki yıl önce doğumda ölmüştür. Babaları ise yıllar önce gümrük kaçakçılığına engel olmak için kullanılan silahlı bir deniz motorundan kaçmaya çalışırken ölmüştür. Şimdide büyük erkek kardeşi küçük kardeşi ile kaçakçılık işine girmek ister. Gücünü kanıtlayıp,babalarının birikmiş borcunu ödemek ister. Brynn bu duruma sinirlendiğinden ne zaman kaçacak bir yere ihtiyaç duysa gittiği koya yüzmeye gider. Orada kendini özgür hissedip,dertlerini unutur. Yüzdükten sonra havlusunun yerinde olmadığını fark eder. Ayrıca kendisini izleyen davetsiz bir misafiri vardır. Wycliff kontunun adını daha önce duymuştur. Kötülüğü ile nam salmış Hellfire Cemiyetinin zevk ve sefaya kendilerini adayan ahlaksız,soylu üyelerinden biridir. Onunda çingenelerin laneti yüzünden kendisine büyülenmiş gibi baktığını düşünür. Kendi soyundan bir kadın çingene bir kadının aşığını elinden aldığı için lanetlenmiştir. Masum erkekleri baştan çıkarıp öldürmeye mahkum edilmiştir.Büyü iki yüz yıldır ailesinde ki kadınlara erkeklerin deli olmasını sağlar ve büyünün kurbanı olurlar. Bu yüzden anneler oğullarını hep Brynn'den uzak tutmuştur. Kendisini ise şimdiye kadar hiçbir erkek böyle etkilememiştir. Bir hizmetçi olduğunu,koruyucusu olduğu yalanını söyler ve kendisini bırakması karşılığında bir öpücük vererek oradan kurtulur ama bu daha başlangıçtır.

Lord Wycliff gizli görevlerde çalışan bir ajandır. Savas istihbaratlarını rapor etme görevi için saklanmış olabilecek altınları bulabilme umudu ile sahilleri araştırırken bir denizkızı bulur. Şimdiye kadar ona karşı koyabilen,ona kendini kaybettiren bir kadın olmamıştır. Kadınlar ilgisini çekmek için hep yarışmıştır. Reddedilmeye hiç alışkın değildir.Ne kadar çapkın olsa da bir varise ihtiyacı vardır.Aylardır kendisine oğul verecek bir gelin arar.
Brynn Caldwell ile tanışınca onunla evlenmeye karar verir ama Brynn'ın evlenmeye niyeti yoktur.
Soylarında ki kadınlar aşık olduklarında ya da onlara aşık olunduğunda erkek ölür kimsenin ölmesini istemediğinden aşık olmamaya kararlıdır.
Lucian ise evlenmeye kararlı olduğundan sonunda Brynn'ı ikna eder.
Brynn ailesi maddi olarak zor durumda olduğundan kardeşinin geleceğini düşünerek kabul eder

Lucian ne kadar yakın,sevgi dolu olsa da Brynn lanetten korktuğu için uzak durur ama duygularına ne kadar karşı koyabilir ki?
Kitaba bayıldım Brynn az çektirmedi ama beğenmemek elde değil.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »