Aranan Aşk Bulundu (Searching For #1)

8 puan

Kate Seymour Kinnections eş bulma ajansının sahibidir. Ne zamanla heyecanlansa kekeler. Birlikte olmak için yaratılmış iki insan arasında ki elektriği sezmeye yönelik doğuştan yeteneği vardır. Birbirinin ruh eşi olan bir çifte dokunduğunda elektrik çarpmış gibi hisseder. Çıktığı erkekleri başkaları ile uyumlu oldukları için bırakmıştır. Bu özelliği çöpçatan olarak işine yarasa da kendi hayatı tam bir felakettir. Tüm randevuları felaketle sonuçlanır. Son randevusundan sonra da hayal kırıklığına uğrayınca aşk peşinde koşmamaya karar verir.

Slade bir boşanma avukatıdır. Kız kardeşi ile yaşar ama kardeşi taşınmak ister. Kardeşi daha önce yaşadığı ayrılıktan dolayı ölümden dönmüştür. Bu yüzden onu tek bırakmak istemez. Fakat kardeşi taşınmaya kararlıdır. Üstelik bir de bir çöpçatanlık ajansına yazılmıştır. Kardeşinin tekrar aynı şeyleri yaşamasından endişelidir. Bu yüzden çöpçatanlık ajansına gider. Kardeşinin dosyasını yırtmaları için ısrar eder. Sonuç alamayınca dolandırıcı olduklarını ispatlamak,test edebilmek için müşteri olarak kayıt yapar. Eğer ona aşık olabileceği birini bulabilirlerse geri çekilip destekçileri olacaktır. İşe yaramayacağından emindir fakat denemeye başlar.
Daha önce evlenmiştir fakat karısı aldatınca boşanmıştır. Aşka inanmaz. Bir kadında aradığı özelliklerin hiç biri Kate'de yoktur fakat ondan etkilenir. Kate'de etkilenir. Hatta dokununca elektriklenme olur ama bundan kaçar. Slade için randevular ayarlar fakat Slade'nin istediği Kate'dir.
Önce Kate istemem der ve kaçar. Slade ise ısrarcıdır. Üstelik Kate'de çekime karşı koyamaz haldedir.Ne kadar dayanabilir ki?

Kate yazarın önceki kitaplarından bildiğimiz aşk büyüsünü yapar. Bir erkekte aradığı özellikleri yazıp birini yatağının altına saklar birini de yakar. Bu büyüyü yapınca diğer karakterler de görünmese olmazdı. Alexa'nın ikiz kardeşlerinden Genevieve Kate'nin yakın arkadaşı. Maggie Michael çiftinin sekiz yıllık evliliği mutlu bir şekilde devam ediyor. Carina hamile Max yanında, çocuklar etrafta koşturuyor. Onları yeniden görmek güzeldi.
Yazarın kitapları eğlenceli, akıcı bir de araya aşk girince hemen bitiyor. Yine öyle güzel bir kitap.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »