Anlaşma

10 puan

Yavuz, çapkın,yakışıklı,zengin bir iş adamıdır.Annesinin evlenmesi için ısrarlarından bıkmıştır. Bir gün kafede otururken annesi yine arar. Evlilik baskılarından bıkmıştır ve orada ki garson kıza telefonu verip annesi ne derse evet demesini ister tabi ki karşılığını verecektir.

Merve başarılı bir öğrencidir.Ailesini kaybetmiştir ve yetimhane de büyümüştür. Hep tek başına mücadele etmiştir. Bir adam eline telefonu tutuşturur ve onun söylediğini yapınca hayatı tamamen değişir. Kadın evleneceğiniz doğru mu dedikten sonra evet demiştir. Tarihine de yanlışlıkla beş gün sonra deyince olanlar olur.
Yavuz annesine söylediği yalandan sonra bir eşe ihtiyaç duyar ve Merve ile anlaşır. Kısa bir evlilikten sonra büyük bir paraya sahip olacaktır. Böylece ikili bir anlaşma ile evlenirler. Düşündükleri gibi olmaz ve araya duygular girince anlaşma bozulur. Yavuz’un Merve ile vakit geçirdikçe adım adım aşık oluşunu, evliliği kesinlikle düşünmezken kıskanç,boşanmamak için direnen bir kocaya dönüşmesini okumak çok keyifliydi. Merve'nin ise özlemini duyduğu aileye kavuşması güzeldi.

Yazarın yine güzel bir kitabı daha. Alışılmış karakterler olsa da hepsinin yeri ayrı. Kitabı sevdim ikiliyi de sevdim. Ayrıca Selim ve Ebru ikilisini de görmek güzeldi.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »