Anlaşma

Profil Resmi
9 puan

**ANLAŞMA***

Hiç beklemediğiniz bir anda,beklemediğiniz bir ortamda,hiç tanımadığınız biri size evlenme teklif etse siz ne yapardınız?
Tesadüflerle örülü bir karşılaşma ve bu tesadüfle başlayan bir anlaşma…

Yavuz ve Merve için her şey bir anlaşmadan ibaretti fakat hesaba katmadıkları bir şey vardı: ‘’AŞK’’
Annesinin baskılarından bunalan Yavuz çareyi ona çok yakında evleneceği yalanını söyleyerek başladı fakat bu ani kararı böyle pat diye söylemiş olmasına kendisi bile şaşırmıştı.Çünkü ortada ne sevdiği bir kadın vardı ne de evlenmeyle ilgili alınmış bir karar.
Yavuz söylediği yalanına arkadaşının kafesinde çalışan genç kızı da dahil etmekte bir sakınca görmedi.Her şey o kadar hızlı ve hesapsız gerçekleşti ki bir hafta kadar az bir zamanda Merve ve Yavuz kendilerini düzmece bir evliliğin içinde buldu.Şimdi her ikisi de bu anlaşmadan karlı çıkacaklarını umuyorlardı.
Birkaç aylığına yapmış oldukları bu düzmece evliliği herkese,en başta da Yavuz’un annesine inandırabilmek için aynı evde kalmaları gerekecekti.Fakat ikisinin de kontrolünde olacak olan bu evlilik hesaba katmadıkları gelişmelerle hayatlarında çok farklı değişmelere sebep olacaktı.
Güzelliğin tanımı Merve ve film artistlerini andıran Yavuz çok kısa zamanda aralarında gelişen çekime karşı koymaya çalışacak ve tam da bu gelişmeler yaşanırken kalp atışlarınızı artık kontrol edemediğinizi fark edeceksiniz.
Öyle ki roman bittikten günler belki de haftalar sonra etkisinden kurtulamayacaksınız.

Hayatında aşkın ve sevginin büyüsünü yitirmiş olanların mutlaka okuması gereken bir roman .
Kim bilir belki de hayatınızda unutmaya yüz tutmuş duygularınızı yeniden gün yüzüne çıkarmaya yarayabilir.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »