Anlaşma

Profil Resmi
10 puan

Fatih Murat Arsal / ANLAŞMA

"Kadere müdahale edilemeyeceğini anladığınız, anlaşmaların bozulmasına gizlice destek olacağınız bir FMArsal romanı daha..."

İşte aynen böyle yazıyor kitabın arka kapağında. Siz kitap alırken önce neye dikkat edersiniz bilmiyorum ama ben raflarda ''beni al" diye bağıran bu güzel kapağa bayıldım. Çok ama çok beğendiğimi belirtmek isterim.
Şimdi gelelim kitabımızın içeriğine.. Bir yanlış anlaşılmanın, bir "EVET" cevabının nelere sebep olacağını tahmin bile edemezsiniz. İşte tam da burada başlıyor hikayemiz.
Yavuz tam anlamıyla evlilikten korkan, özgürlüğüne düşkün, zengin, yakışıklı, çapkın. Tam bir playboy.
Merve ise, hayatını okuluna ve geleceğine adamış, ailesini çok erken yaşta kaybetmiş, masum ve güzeller güzeli bir kız.

Okulunu bitirmek için garsonluk yapan Merve hayatının bir gecede değişebileceğini asla tahmin edemezdi.
Yavuz annesinin geçirdiği rahatsızlıktan sonra onu kırmamaya, üzmemeye çalışsa da yaptığı evlilik baskılarına bir türlü dayanamaz ve kendince bir çıkar yol aramaya başlar. Sırf annesini oyalayabilmek için kendine zorluk çıkarmayacak, basit ama güzel, sahte bir gelin yaratır. Ama bir anda her şey öyle sarpa sarar ki kendisini 3 gün sonra nikah masasında bulur. Gelgelelim bulduğu gelin hiç de umduğu gibi değildir. O garson kıyafetleri içerisinde sadece güzel diyebildiği kız gerçekte tam bir afet çıkar. Fakat elini ateşe atmıştır bir kere nasıl yandığını siz okuyun artık.
Şahane diyologların olduğu, insana olduğu yeri unutturup bazen güldüren, bazen üzen, okuyucusuna her satırı yüreğinde hissettiren muhteşem bir FMArsal romanı. Bir kez daha kaleminize sağlık FATİH MURAT ARSAL. Her satırını tekrar tekrar okuduğumuz kitaplarınızın yanına bir yenisi daha eklendi. Daha nice kitaplarla bizlerle olmanızı dilerim.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »