Anlaşma

Profil Resmi
10 puan

"Kadere müdahale edilemeyeceğinianladığınız, anlaşmaların bozulmasına gizlice destek olacağınız bir FMArsal romanı daha..."

Bir yalan, bir yanlış anlama ve bir "EVET" cevabı hayatınızı nasıl etkiler? Baştan aşağıya değiştirebilir mi? Peki.. Hiç tipiniz olmayan bir adam, kalbinizin ait olduğunu düşündüğünüz kişiyi bir anda kalbinizden silip atabilir mi? 
Bu şahane kitabı okumadan karar vermeyin..

Tesadüflerden doğan, çıkarlar doğrultusunda yapılmış kârlı bir anlaşmaydı onlarınki. Daha kârlı bir hal alacağını, Allah'ın onlar hakkındaki planlarını bilemezlerdi.

Üniversiteli, hayatın tüm yükünü daha küçücük yaşlarda omuzlarına almış, zorlu yollardan geçmiş, saf, naif, açıksözlü, güçlü ve çekici prensesimiz Merve ile hayatta her istediğini elde etmiş, boyun eğmez, özgürlüğüne düşkün, zeki yakışıklımız Yavuz'un duygu dolu, sıcacık aşkına tanık olmak çok zevkliydi. Kitabı okudum diyemeyeceğim çünkü okumadım, yaşadım. O kadar içten, samimi bir anlatımı, öyle güçlü bir kalemi var ki FMArsal'ın kitap sizi sarıp sarmalayıp içine hapsediyor. Ve bu büyülü dünyaya adım attığınız anda gerçek Dünya ile tüm bağınız kesiliyor. Tam anlamıyla kitabın içerisinde yaşamaya, karakterlerle birlikte gülmeye, onlarla üzülüp onlarla sinirlenmeye, yaşanabilecek tüm duyguları onlarla birlikte yaşamaya başlıyorsunuz.

Eğer hala okumadıysanız, hiç vakit kaybetmeyin derim. Kalbinize dokunacak, usul usul benliğinize işleyecek, kalbinizde körelmiş duyguları, yitirdiğiniz değerleri canlandıracak bu güzel aşk hikayesini kaçırmayın.. 
Kim bilir? Belki sizin de hayatınızı değiştirir...

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »